Опубліковано: 22 Липня, 2024. Переглядів: 1428


Закарпаття втратило у війні ще одного захисника (ФОТО)

“На щиті” повертається до Іршавської громади Герой Матіко Іван Михайлович.

Про це повідомляє Іршавська міська рада.

“З великим сумом у серці інформуємо про непоправну втрату – загибель нашого земляка МАТІКО Івана Михайловича, військового Збройних Сил України.

Він народився 1 липня 1993 року.

У своєму житті був веселим, винахідливим і завжди знаходив вихід з будь-якої складної ситуації. Він мав багато друзів і завжди був душею компанії, надзвичайно позитивною та доброзичливою людиною, завжди готовою підтримати інших. 19 вересня 2022 року війна постукала у його двері і він вирушив на фронт у Збройні Сили України.

Іван МАТІКО був справжнім патріотом. Небайдужий до долі своєї країни та майбутнього своїх рідних, за мирне небо та за світле майбутнє наступних поколінь він став міцним щитом. У нашій пам’яті він завжди залишиться – як відданий захисник і чудова людина, яка приносила радість та усмішки усім навколо. Хай спочиває в мирі, а його сім’я знаходить силу і тепло у спогадах про нього. Ми завжди будемо пам’ятати його великий внесок у благо нашої країни та безсмертність його духу.

Шановні громадяни, прохання проявити повагу та пам’ять до Героя, схилити голови у цей скорботний час, вийти у зазначений день та час для утворення “живого коридору”. Разом з тим повідомляємо, що тіло захисника мають доставити до міського моргу сьогодні ввечері. Завтра, 23 липня, об 11.00 к.ч. траурний кортеж вирушить з моргу до батьківського дому в село Осій. У Свято-Георгіївському храмі села Осій о 13.00 к.ч. відбудеться прощальна церемонія”, – повідомили.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...