Опубліковано: 18 Липня, 2024. Переглядів: 490


Накинувся з ножем на прикордонників: на Закарпатті затримали 61-річного чоловіка (+ВІДЕО, ФОТО)

Поблизу селища Буштино Тячівського району 17 липня прикордонники затримали 61-річного чоловіка, який намагався об’їхати контрольний пост та погрожував співробітникам ДПСУ ножем.

Про це повідомили на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України у Facebook, передає Суспільне.

За інформацією ДПСУ, 61-річний чоловік не виконав вимоги щодо зупинки на контрольному посту та намагався втекти від правоохоронців.

“Коли його авто заблокували, він зачинився в салоні й почав крізь привідчинене вікно сперечатися з прикордонниками, називаючи їхні дії незаконними. Водночас водій намагався створити максимум дискомфорту іншим учасникам дорожнього руху, заблокувавши дорогу. Він сперечався з водіями та пасажирами інших транспортних засобів, викликав поліцію, а коли прибула слідчо-оперативна група, відмовився з нею спілкуватися”, — йдеться у повідомленні.

Прикордонники намагалися затримати порушника застосувавши фізичну силу та засоби, споряджені речовинами сльозогінної та дратівної дії. Попри це, водій не покинув салон автомобіля, а дістав ніж та постійно ним розмахував.

“Чоловік відмовлявся від допомоги медиків швидкої допомоги та спершу відмовлявся від води, яку пропонували прикордонники, бо вважав, що вона отруєна. Після майже 3-годинного перебування на контрольному посту прикордонники, застосувавши фізичну силу та кайданки, все ж затримали кремезного чоловіка, який чинив супротив”, — додали в ДПСУ.

На затриманого прикордонники склали адміністративні протоколи за ст. 185.10 КУпАП та ст. 204-1 КУпАП. Також дії чоловіка кваліфікували за ч. 2 ст. 345 КК України.

Накинувся з ножем на прикордонників: на Закарпатті затримали 61-річного чоловіка


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...