Опубліковано: 25 Червня, 2024. Переглядів: 320


В одній з громад Закарпаття обмежать роботу вуличного освітлення: подробиці

Із 27 червня у Виноградівській міській територіальній громаді обмежать роботу вуличного освітлення – відповідне рішення було прийнято сьогодні на засіданні виконавчого комітету.

Обмежувальні заходи пов’язані з надзвичайною ситуацією в енергетичній системі України.

Про це Виноградівська міська рада повідомила на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.

“Відповідно до ст.ст.30,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», підпункту 7 п.2 ст.10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Указу Президента України від 24.02.2022р. №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» (із змінами), враховуючи розпорядження Кабінету Міністрів України від 07.06.2024р. №510-р «Деякі заходи щодо стабілізації роботи об’єднаної енергетичної системи України», розпорядження голови Закарпатської обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації від 18.06.2024р. №663 «Про деякі заходи щодо стабілізації роботи об’єднаної енергетичної системи України на території Закарпатської області», виконавчий комітет міської ради одноголосно проголосував за відповідне рішення, зокрема:

✅ припинити роботу вуличного освітлення на території населених пунктів Виноградівської міської територіальної громади, за виключенням центрального скверу м.Виноградів, починаючи з 27 червня 2024 року;

✅ обмежити роботу вуличного освітлення на території центрального скверу м.Виноградів – до 00:00 год.

✅ керівникам комунальних підприємств та бюджетних установ припинити використання зовнішнього освітлення будівель та обмежити до мінімуму використання зовнішнього освітлення прилеглих територій;

✅ рекомендувати підприємствам, установам та організаціям, розташованим на території громади, а також фізичним особам-підприємцям припинити використання таких видів зовнішнього освітлення як освітлення зовнішньої реклами, рекламних вивісок, підсвіток тощо.

Вказані обмежувальні заходи пов’язані з надзвичайною ситуацією в енергетичній системі України через її руйнування російськими обстрілами”, – йдеться у повідомленні.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...