Опубліковано: 17 Червня, 2024. Переглядів: 182


Гороскоп на 17-23 червня

Протягом тижня з 17 по 23 червня чим раніше прокидатиметеся, тим краще йтимуть справи.

Не хочете нажити собі ворога – не позичайте грошей.

Навіть якщо про позику просить близький друг.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Це вдалий час, аби працевлаштовуватися, – говорить астрологиня. – Грошей зароблятимете більше та й серед нових колег почуватиметеся затишно. Залишайтеся оптимістом. Влітку справи підуть краще. Бережіть речі, які цінні для ваших коханих. Під час прибирання в оселі не варто викидати того, що не належить вам. Окуляри підбирайте у четвер. До перукарні ідіть у п’ятницю. Краще за всіх почуватимуться Тельці, Леви, Діви і Риби. Ці чотири знаки перевершать самі себе”.

Овен

Цей тиждень допоможе наважитися на те, чого жадали роками. Відкриєте у собі нові таланти і зумієте солідно заробити.

Телець

Таланитиме людям, які звикли працювати в екстремальних умовах. Не бажано презентувати результати своєї роботи і гучно заявляти про себе. Вразити когось буде важко.

Близнюки

Марно розраховувати лише на удачу. Добрий прибуток принесе наполеглива праця та креативні ідеї. Не варто експериментувати з новою косметикою. Алергії не оминути.

Рак

Не спішіть вкладати гроші у свої “хочу”. Скоро про ці покупки пошкодуєте. Легше буде втратити когось зі свого оточення, ніж набути нових друзів. Не говоріть із товариством на підвищених тонах.

Лев

Вам хотітиметься близькості. Партнери не виявлятимуть ініціативи. Не будьте й ви занадто нав’язливими. Це час кар’єрного росту. Вдасться досягти того, чого прагнули багато років.

Діва

Вдалий час для вибору нової кухонної техніки та комп’ютерів. Купувати чи здавати у ремонт автомобіль краще у вівторок.

Терези

Розкривайте у собі нові таланти. Вигідних фінансових пропозицій буде обмаль, але ви зумієте розгледіти найбільш привабливі. Уникайте провокацій. Друзі спробують намовити на щось підле, а відповідати за вчинок доведеться самотужки.

Скорпіон

Справи підуть угору. Кризові моменти – позаду. Та залишайтеся обачними. Це час ризикованої фінансової діяльності. Не варто купувати нерухомість, дорогу техніку та авто. Зачекайте із розширенням бізнесу.

Стрілець

Вагатиметеся, що робити далі. Одних кликатимуть на заробітки, інших переманюватимуть у новий колектив. Не бійтеся змін. Риба шукає, де глибше, а людина, де краще.

Козоріг

Літнім сусідам знадобиться допомога у саду. Підстрижіть газон, упорядкуйте клумбу, допоможіть обірвати вишні чи законсервувати фрукти. У вівторок варто виводити шпори та мозолі на ногах.

Водолій

Розпочнеться період фінансового злету. Гроші йтимуть до ваших рук. Не спішіть вкладати їх у новий бізнес. Не давайте у користування дітям дорогих телефонів і ноутбуків.

Риби

Навколо вас багато сильних та ініціативних однодумців. Налагодьте співпрацю. З цими людьми ваші справи підуть вгору. Покупку квартири перенесіть на липень, коли буде більше вигідних пропозицій.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...