Опубліковано: 6 Червня, 2024. Переглядів: 980


Путін заявив, що може завершити війну в Україні за 2-3 місяці: диктатор поставив умову

Лідер Кремля Володимир Путін заявив, що Росія може закінчити війну в Україні через два-три місяці. Про це диктатор сказав під час зустрічі з представниками інформаційних агентств у Санкт-Петербурзі.

Путін вимагає від США припинити постачати Україні зброю

“США повинні припинити поставляти Україні зброю і тоді “конфлікт закінчиться через два-три місяці”, – цинічно заявив президент РФ.

Крім того, він пригрозив, що може завдавати удари по країнах, які постачають Україні зброю. За словами Путіна, Росія може поставити свою далекобійну зброю в регіони світу, звідки завдаватиме ударів по “чутливих” об’єктах країн, що постачають зброю Україні.

Російський лідер зазначив, що Росія покращуватиме системи ППО через загрозу застосування далекобійної зброї з території України. Втім РФ начебто “думає над тим, що відповідь може бути асиметрична” на такі удари по Росії та постачання далекобійної зброї в Україну.

Згадав він і про західних інструкторів, які, за словами Путіна, “зазнають втрат в Україні”.

Путін вшосте у році поскаржився, що Захід його надурив

Російський диктатор Володимир Путін вкотре звинуватив Захід у брехні та зрив мирної угоди з Україною. Він пожалівся, що його “водили за носа”.

“Мінські угоди ніхто не збирався виконувати. Як це розуміти? Нас просто водили за носа”, – повторив свої тези Путін.

Видання The Moscow Times підрахувало, що це вже вшосте з початку року Путін жаліється, що його надурили. Попереднього разу він порушив тему обману з боку Заходу 28 березня, під час пресконференції за підсумками свого візиту до Китаю. “Нас в черговий раз обдурили”, – скаржився тоді Путін.

Про обман із боку Заходу він говорив також 26 січня, 9 лютого, 13 та 17 березня. Минулого року Путін сім разів скаржився на те, що Росію “надули”. Це відбувалося 18 січня, 21 лютого, 14 березня, 30 травня, 13 червня, 8 липня, 4 вересня.

Варто нагадати, що Володимир Путін ще задовго до початку повномасштабного вторгнення любив пожалітися, що Захід його дурить. Зокрема у 2018 році він стверджував, що США “грубо і нахабно обдурили Росію” під час Євромайдану в Україні.

Олег Зубарук, Експрес


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...