Опубліковано: 4 Червня, 2024. Переглядів: 1583


На Закарпатті сталася ДТП, є постраждалі (+ФОТО)

3 червня на гарячу лінію «102» надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію 27-річної вагітної жінки та її 6-річної доньки, які травмувалися у дорожньо-транспортній пригоді.

За викликом виїхали працівники слідчо-оперативної групи Відділення поліції №1 Ужгородського районного управління поліції, які з`ясували попередні обставини аварії, повідомляє ГУ НП в Закарпатській області.

Встановлено, що мешканка Тур’є Пасіки Ужгородського району, керуючи автомобілем марки «Kia», рухалась по автодорозі в напрямку міста Перечин. Водійка не впоралась з керуванням та з’їхала в кювет, де допустила зіткнення з деревом. У транспорті також знаходилась малолітня дочка жінки. Обидві потерпілі отримали тілесні ушкодження.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження. Транспортний засіб помістили на арешт майданчик. У справі призначено експертні дослідження, за результатами яких буде встановлено всі об’єктивні обставини ДТП. Досудове розслідування триває, інформує поліція Закарпаття.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...