Опубліковано: 2 Червня, 2024. Переглядів: 273


Гороскоп на 3-9 червня

Тиждень з 3 по 9 червня – час наполегливих та рішучих. Не бійтеся діяти. Проявляйте свої таланти і зумієте добре на цьому заробити та здобути певні привілеї.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Це час здійснення мрій, – говорить астрологиня. – Поруч будуть люди вірні і кохані.

Фліртуйте, плануйте побачення та короткотривалі подорожі з сім’єю. Нові враження надихатимуть. Важко йтиме вивчення іноземних мов. Не кидайте курси та репетиторів. Спробуйте залучити до навчального процесу людину, для якої ця мова рідна. Відчуєте, як покращиться ваша вимова та зросте словниковий запас. Літо розпочнеться з перемог для Овнів, Терезів, Скорпіонів і Стрільців. Ці чотири знаки стануть впливовими та багатими. Цього тижня вам вдасться здійснити неможливе. Не опускайте руки та відганяйте від себе лінь”.

Овен

Більше досягнете, якщо забудете про страх та образи. Не тримайтеся за минуле. Скиньте з себе проблеми інших людей. Обережно підбирайте нові креми. Ті, що обіцяють позбавити вас ластовиння на обличчі, спровокують жахливу алергію.

Телець

Використайте цей час, щоб добре обдумати, чим хочете займатися далі. Згодом вдасться суттєво покращити матеріальне становище. Замисліться, чого вам не вистачає для щастя.

Близнюки

Відмовтеся від кредитів, не позичайте гроші у родичів. Повернути доведеться набагато більше, ніж узяли. Будьте відкритими до знайомств. Це шанс зустріти свою долю.

Рак

Не намагайтеся зберегти все, як було. Рухайтеся уногу з часом. Подбайте про очищення свого простору. Попрощайтеся з тими, хто шкодить.

Лев

Побудувати кар’єру буде важко. Тримайтеся за роботу, яку маєте. Доведеться змінити місце проживання або розпочати ремонт. Наносьте сонцезахисні креми перед тим, як вийдете на вулицю.

Діва

Розвивайте творчі та спортивні здібності. Маєте усі шанси для перемоги у конкурсах і змаганнях. Не варто фарбувати волосся, бо перепалите його. Швидко набиратиметься зайва вага. Контролюйте, що і коли їсте.

Терези

Не варто змінювати партнера, розлучатися та укладати шлюби. Залиште усе, як є. Чим більше зациклюватиметеся на особистому житті, тим менше вдаватиметься у кар’єрі.

Скорпіон

Добре проведе цей тиждень той, хто має поруч надійне плече: кохану половинку, батьків чи друзів. Вивчайте свої корені і використовує силу роду. Згадайте, у чому були сильними бабусі і дідусі. Успадкований від них талант годуватиме вас.

Стрілець

На першому місці має стояти власне “я”. Якщо не подбаєте про себе, про вас не потурбується ніхто. Експериментуйте з іміджем. Вдало змінити зачіску вдасться на початку тижня.

Козоріг

Люди готові іти вам на зустріч. Але їхні вимоги зростають. Не варто спізнюватися на переговори та планірки. Добрий період для придбання меблів для дому. Техніку купуйте у середу.

Водолій

Утримайтеся від придбання нерухомості. Грошей вистачатиме, вигідних пропозицій буде вдосталь, але куплені будинки та квартири матимуть приховані проблеми.

Риби

Від того, наскільки працьовитими будете на початку літа, залежатиме, наскільки фінансово незалежними себе відчуватимете. Зможете вдало змінити місце роботи та проживання.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...