Опубліковано: 7 Травня, 2024. Переглядів: 1041


На заході України виникла бійка між переселенцями та місцевими (+ВІДЕО)

Скандал на Волині. Переселенці гучно слухали російську музику, а один із них зневажливо висловлювався про Майдан. Відео потрапило в Мережу.

На Пасху у Ковелі Волинської області виник конфлікт між переселенцями, які голосно слухали російську музику та місцевими жителями. Відео конфлікту опублікували у telegram-каналі “Волиньблог”.

Конфлікт між переселенцями та місцевими: подробиці

Біля будинку, де нещодавно переселенцям вручали ключі від квартир був галас і лунала російська музика. Сусіди декілька разів просили змінити музику і припинити шум, однак реакції не було.

«Великдень. Весь день біля будинку, де нещодавно ВПО вручали ключі від квартир, – двіж і гримить російська музика. Сусіди декілька разів просили змінити музику і припинити шум. Результату – нуль», – йдеться у дописі.

“У місті майже щодня МІСІЯ НА ЩИТІ. Втрати. А тут караоке і дискотека з російською попсою. Приїхали наші хлопці пояснити, що то ненормально… Реакцію ви бачите самі», – написала ковельчанка.

Російськомовний переселенець зневажав Майдан

Вона звернула увагу на те, що на відео чути, як один з ВПО кричить: “В п*зду майдан!”.

Згодом на місце події приїхали поліцейські.

“Одна з учасниць конфлікту написала заяву на іншу про нанесення їй легких тілесних ушкоджень – за цим фактом будуть зареєстровані відомості кримінального характеру. Поліція всебічно в рамках досудового слідства розбирається у суті конфлікту. Крім того, триває перевірка за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень», – цитує “Еспресо” Ольгу Бузулук, завідувачку сектору комунікації волинської поліції.

Олег Зубарук, Експрес


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...