Опубліковано: 29 Квітня, 2024. Переглядів: 241


З’явились деталі моторошного вбивства двох українців у Німеччині (ВІДЕО)

У Міністерстві закордонних справ України підтвердили, що вбиті у Німеччині українці були військовими. Вони мали серйозне пошкодження кінцівок і не могли повноцінно захищатися від нападника.

Вбивство сталося на території торговельного центру у місті Мурнау-ам-Штафельзеї, федеральна земля Баварія. Вбиті – громадяни України, чоловіки 1987 та 2001 років народження.

«За попередніми даними, загиблі громадяни були військовослужбовцями, які проходили медичну реабілітацію в Німеччині. Українські консули уточнюють інформацію щодо підрозділів, у яких служили загиблі, та встановлюють звʼязок із їхніми рідними», – повідомили у МЗС.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба доручив консулам тримати справу на особливому контролі і перебувати в постійному контакті з правоохоронними органами Німеччини, щоб вбивця поніс покарання за всією суворістю закону.

Нагадаємо, 27 квітня громадянин рф напав із ножем на двох чоловіків-українців у торговому центрі міста Мурнау. Один загинув на місці, інший помер у лікарні.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...