Опубліковано: 24 Березня, 2024. Переглядів: 284


Гороскоп на 25-31 березня

Протягом тижня з 25 по 31 березня розвивайте свої таланти. Саме вони годуватимуть вас наступні роки. Вкладайте кошти у саморозвиток. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Це чудовий час для того, щоб відкривати у собі нові здібності, – говорить астрологиня. – Ви чітко відчуватимете, чого бажаєте і прагнете.

Не варто відкривати новий бізнес. Розпочаті раніше справи допоможуть підвищити ваш рейтинг серед друзів і колег. Розраховуйте на премію. Утримайтеся від передоплати за купівлю нерухомості. Знайдете краще житло. Останній тиждень березня – це особливий час. Він почнеться із місячного затемнення. Для багатьох це стане періодом прозріння і самовдосконалення. Попрощайтеся із поганими звичками, відпускайте людей, які тягнуть вас на дно. Повірте у нові почуття і дозвольте собі кохати та бути коханими. Такий шанс випадає раз на сто років. Не відкидайте можливості розпочати нове щасливе життя”.

Овен

Зайде мова про підвищення на роботі. Погоджуйтеся. Вдруге така пропозиція прозвучить не скоро. Годі вирішувати щось за коханих. Дозвольте їм самостійно приймати рішення.

Телець

Опинитеся у потрібному місці в потрібний час. Успіх на вашому боці. Людина з минулого повернеться у ваше життя. Це зігріватиме душу.

Близнюки

Настав час змінити зовнішність і шукати роботу з вищими заробітками. Тоді друга половина року буде такою, якою ви хотіли б її бачити.

Рак

Докладіть зусиль, щоб добре заробити. Вдалу фінансову пропозицію отримаєте у середу. Відмовтеся від гастрономічних експериментів.

Лев

З’явиться внутрішня потреба у змінах. Але з цим краще зачекати до квітня. Подумайте, чи готові змінитися самі. Відкладіть придбання нерухомості та переїзд. Краще планувати, ніж втілювати задуми у житті.

Діва

Незабаром новий успішний період. Щоб не переносити у нього проблеми з минулого, спробуйте їх розв’язати до середини місяця. Це можуть бути обтяжливі стосунки чи робота, яка не приносить задоволення.

Терези

Скільки б грошей не було у кишені, не забувайте про економію. Не варто обирати товари у кредит. Відмовтеся від звички купувати багато одягу на сезонних розпродажах.

Скорпіон

Якщо доля вас кудись не пускає, прислухайтеся до її вказівок. Удача супроводжуватиме на кожному кроці. Невеликі епізодичні надходження грошей допоможуть купити усе, що планували. Придбання нерухомості плануйте на квітень.

Стрілець

Раціонально використовуйте свій час. Не марнуйте його на комп’ютерні ігри чи перегляд відео з соцмереж. Щаститиме наполегливим і зібраним. Загостриться інтуїція. В останні дні березня варто виправляти помилки і наважаться почати все з чистого аркуша.

Козоріг

Зміняться уподобання. Із ними у ваше життя прийдуть нові знайомі. Сповна використовуйте свій творчий потенціал. Грошей поки не достатньо, аби втілити у життя усі ваші дизайнерські рішення. Змініть імідж. Нова зачіска вам пасуватиме.

Водолій

Почнете заробляти більше за інших. Поки не час відкривати комусь секрети успіху. Кінець березня допоможе переосмислити своє призначення.

Риби

Не варто приймати пропозицію про переїзд. Новим місцем проживання будете не задоволені. Гроші знаходитимуть вас самі. Кишеня регулярно наповнюватиметься.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...