Опубліковано: 17 Березня, 2024. Переглядів: 876


“Цей за гроші нап*рдить у церкві”: словесні шедеври покійного Геннадія Москаля (+ВІДЕО)

Як повідомлялося, сьогодні, 17 березня, після важкої хвороби помер відомий український політик, колишній керівник Закарпатської і Луганської облдержадміністрацій генерал Геннадій Москаль.

Політик, який не ліз за словом в кишеню

Геннадій Москаль запам’ятався різкими, з вживанням ненормативної лексики та суржику, висловлюваннями на адресу своїх опонентів та людей, яких вважав причетними до злочинної діяльності.

Під його критику, зокрема, потрапила очільниця МОЗ Уляна Супрун, яку губернатор назвав “їб*нутою” за звинувачення і контрабанді вакцини.

Відомою була фраза Москаля “Михайлішин – поц”, яку він вигукнув під Чернівецькою міськрадою у 2012-му. Тоді він із колегами пікетували мерію з вимогою до кандидата у народні депутати від Партії регіонів Віталія Михайлішина прийти на дебати.

У 2015-му Москаль оригінально привітав ватажка бойовиків ЛНР Ігора Плотницького з днем народження і побажав “неуспіхів у праці й геморою в ср*ці”.

А це нардеп Москаль навесні 2014-го спілкується з “регіоналкою” Оленою Бондаренко на засіданні тимчасової слідчої комісії з розслідування протиправних діянь правоохоронців під час Майдану.

Не можна не згадати, як Москаль послав журналістів “на*уй разом з телеканалом”.

Зацікавив голову Закарпатської ОДА британський паспорт Романа Насірова: “Для чого було Насірову англійський паспорт? Він хто: лорд, сер, пер, хер?”

А виступ Москаля під час представлення голови Виноградівської райдержадміністрації можна розбирати на цитати.

Запам′яталося також, як в одному з інтерв’ю Москаль вилаяв голову української делегації в ТКГ Леоніда Кравчука, звинувативши першого президента України у продажності.

“Все це абсолютна авантюра. Витівка з Фокіним, з Кравчуком … Кравчук агітував колись за Януковича і за Тимошенко. Та за кого хочете, хто заплатить гроші. Я перепрошую, але цей за гроші напердить у церкві. Це 100 відсотків”.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...