Опубліковано: 15 Березня, 2024. Переглядів: 550


Україна повернула тіла ще 100 загиблих на війні захисників

Україна повернула 15 березня тіла ще 100 загиблих на війні захисників. Про це повідомили у Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими, тіла наших захисників після ідентифікації будуть передані родинам для гідного поховання.

Зазначено, що відбувся черговий репатріаційний захід, за результатами якого в Україну повернені 100 загиблих Оборонців України.

Полеглих Захисників повернено завдяки взаємодії співробітників Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими з Об’єднаним центром при СБУ, МВС України (Секретаріат уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин), ЗС України (ЦУ ЦВС), ГУ ДСНС України, іншими представниками структур Сектору безпеки та оборони України» додали у Координаційному штабі.

Збройні Сили України забезпечують перевезення репатрійованих тіл та останків до визначених державних установ для передачі представникам правоохоронних органів та судово-медичним експертам для встановлення осіб загиблих.

«Тіла наших Оборонців після ідентифікації будуть передані родинам для гідного поховання. Окрема вдячність за сприяння Міжнародному комітету Червоного Хреста.», – додали в повідомленні


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...