Опубліковано: 14 Березня, 2024. Переглядів: 553


У Німеччині вбили молоду матір з України, а її 5-тижнева донька і мати безслідно зникли (ФОТО)

У місті Хоккенхайм (Баден-Вюртемберг, Німеччина) 7 березня перехожий знайшов тіло жінки: на набережній уздовж Рейну, біля так званої “рампи НАТО” (військовий пункт пропуску на річці).

Через кілька днів поліція повідомила, що встановила особу жінки: нею виявилась 27-річна українка.

Німецьке видання Bild розкриває подробиці трагедії. Як зазначають журналісти, вбита жінка мешкала у притулку для біженців у районі Рейн-Неккар. Її 51-річна матір, а також маленька донька, якій всього 5 тижнів, наразі вважаються зниклими безвісти.

Вбивство українки у Німеччині: що відомо

7 березня о 10.20 перехожий виявив тіло на набережній Рейну, у популярному місці для прогулянок. Чоловік перебував на дорозі між Херрентейхом і Луссхофом у Хоккенхаймі, коли зробив шокуюче відкриття. Спочатку було незрозуміло, чи це чоловік чи жінка. На місце прибула поліція, яка встановила, що загибла – жінка, а смерть настала через зовнішнє насильство.

Також увагу поліції привернуло таємниче вогнище неподалік від місця, де було знайдено тіло.

Поліція створила спеціальну комісію “Рампа”, і намагалась встановити, хто міг влаштувати пожежу 6 чи 7 березня, чи були свідки, ким могла би бути вбита жінка. Інформацію переклали також англійською, турецькою та українською мовами.

Через кілька днів стало відомо, що загибла – 27-річна жінка з України, яка лише нещодавно стала мамою. Кілька днів вона вважалась зниклою безвісти. Поліція не змогла повідомити, як довго жінка вважалася зниклою безвісти. Відомо, що до цього вона, а також її донька та матір мешкали у притулку для біженців у районі Рейн-Неккар.

Територію навколо місця злочину на березі Рейну обшукали за допомогою собак-нюхачів, щоб знайти “можливі засоби вчинення злочину”. Наразі над справою працюють 60 офіцерів. Таємниче вогнище неподалік від місця, де було знайдено тіло, також привернуло увагу слідчих.

Німецька поліція шукає бабусю з немовлям

Повідомляється, що зовсім недавно загибла була в дорозі зі своєю матір’ю та маленькою донькою (5 тижнів). У понеділок увечері обидва все ще вважалися зниклими безвісти, і зараз їх розшукує поліція. За словами речника поліції, мати загиблої, 51-річна Марина Стеценко, вважається найважливішим свідком, як щодо смерті жінки, так і під час пошуків її малолітньої доньки.

Спеціальна комісія “Рампа” просить пані Стеценко звернутися до поліції Німеччини. Також поліція шукає інших свідків події.

У соцмережах, зокрема, групах для біженців у Німеччині також поширювали повідомлення про зниклих. В одному із дописів було зазначено, що востаннє сім’ю бачили в одному з ресторанів. Також зазначалось, що акаунт молодої жінки у Telegram, який раніше був діючим, зараз видалений.

Додамо, у поліції нічого не зазначають про батька дитини.

Олена Ковальська, Експрес


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...