Опубліковано: 11 Березня, 2024. Переглядів: 280


Зеленський звернувся до українців (ВІДЕО)

Російський диктатор Володимир Путін, можливо, посилить мобілізацію після імітації “виборів”.

Тож спільне завдання світу зараз – збити цю хвору путінську фантазію, що в нього нібито є час для продовження війни. Про це у вечірньому зверненні сказав президент Володимир Зеленський.

Глава держави наголосив, що це період нашої максимальної концентрації.

“Максимальної нашої ініціативи, щоб саме Україна визначила справедливе закінчення цієї війни. Можемо вистояти. Мусимо перемогти”, – заявив Зеленський.

Глава держави нагадав, що сьогодні більшу частину дня обговорювалися військові, воєнні питання.

“Детальні доповіді щодо кожного напрямку на нашому фронті, від Купʼянського до Херсонщини. Головком, начальник Генштабу, командувачі за напрямками, Міністерство оборони. Були окремі доповіді головнокомандувача та міністра оборони щодо поточної ситуації на фронті, і по плануванню наших дій”, – зазначив він.

Президент додав, що сьогодні обговорили підготовку до наступного засідання у форматі “‎Рамштайн‎” та ключові акценти нашої комунікації з партнерами щодо зброї та снарядів.

“Також на окремій доповіді був керівник ГУР Кирило Буданов. Кілька питань. Передусім військові плани Росії. І не лише проти нашої держави – проти інших народів теж. Спільне завдання світу зараз – збити цю хвору путінську фантазію, що в нього нібито є час для продовження війни”, – наголосив Зеленський.

Можливо, за словами президента, диктатор Володимир Путін посилить мобілізацію після імітації “виборів” зараз, у березні, – мобілізацію росіян.

“Але мобілізацію ресурсів і фінансів, залишків російських звʼязків зі світом ми маємо обмежити ще більше, ще жорсткіше”, – підкреслив глава держави.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...