Опубліковано: 6 Березня, 2024. Переглядів: 350


Максимум два тижні: нардеп дав прогноз щодо закону про мобілізацію

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки налаштований максимум через два тижні рекомендувати парламенту розглянути урядовий законопроєкт про мобілізацію у другому читанні.

Про це заявив член цього парламентського комітету Федір Веніславський на брифінгу.

Про це повідомив “Укрінформ“.

“Я думаю, що комітет витратить на те, щоб остаточно сформулювати свій висновок, від одного до двох тижнів. І після цього буде проголосовано висновок комітету, який є обов’язковим для розгляду законопроєкту у парламентській залі”, – сказав нардеп.

“Є всі шанси для того, щоб цей законопроєкт потрапив уже у фіналізованому вигляді, у зведеній таблиці, порівняльній таблиці до другого читання до кінця цього місяця”, – заявив Веніславський.

Із урахуванням великої кількості поправок і того, що “кожен із народних депутатів, який їх подавав, під час розгляду законопроєкту в залі може наполягати на тій чи іншій поправці, це також може зайняти певний час”, сказав член комітету.

“Це вже буде узгоджувати керівництво парламенту з лідерами депутатських фракцій, яку процедуру застосовувати для того, щоб не допустити зловживань і затягування з ухваленням цього законопроєкту. Але я думаю, що цілий місяць, кінець березня – початок квітня, перша половина квітня – шанси ухвалити цей законопроєкт у залі достатньо великі”, – заявив нардеп.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...