Опубліковано: 6 Березня, 2024. Переглядів: 3023


На війні загинули ще двоє закарпатців (+ФОТО)

Безжальна, жорстока війна не перестає про себе нагадувати, приносячи біль та смуток.

Сумні звістки знову надійшли на Закарпаття.

На війні з росією поліг Іван Махлинець з Мукачева

У Мукачеві відбудеться чин похорону і прощання з полеглим у війні з російськими окупантами захисником Іваном Махлинцем.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук повідомила дружина військового Алла Махлинець.

“Мій коханий чоловік – сильної волі людина, мужній та безстрашний, який, не роздумуючи, пішов на війну, захищати нас, як він завжди повторював: “Бо хто, як не я!” Рівно 400 днів, як я тебе не бачу, не чую і більше не обійму. Рівно 400 днів боротьби за правду, де всі показали своє справжнє обличчя, але я вірю всім серцем, що час покаже і правда переможе!”, – написала дружина.

Як повідомили згодом в Мукачівській міськраді, сержант Махлинець Іван Євгенович, 15 вересня 1979 р.н., військовослужбовець військової частини А4117, загинув 02.02.2023 р.

Прощання з Героєм відбудеться у четвер, 7 березня, о 12:00, у Кафедральному Соборі Різдва Божої Матері, в мікрорайоні Росвигово, вулиці Яна Амоса Коменського.

На війні загинув Іван Матей із Хустщини

“Ворог безжально відібрав життя у нашого земляка”, – повідомляється на сторінці Крайниківського СО. – Іван Іванович Матей народився 12 жовтня 2002 року у селі Крайниково Хустської ТГ, Закарпатської області.

У 2008-2019 роках навчався у Крайниківській ЗОШ І-ІІ ступенів. Любив друзів і мав авторитет серед однокласників, виконував усі доручені справи, поважав і цінував старших та родину. Закінчив Крайниківську школу у 2019 році.

Із 2021 року проходив службу у Житомирському військовому інституті імені С.П.Корольова. У 2022 році був відзначений за чесне і сумліннне виконання військового обов’язку із захисту северинітету та територіальної цілісності України.

Був старанним, проявляв високий професіоналізм, розумну ініціативу, відзначався сумлінним виконанням службових обов’язків.

Саме таким і запам’ятається усім, хто знав його, любив та поважав.

Обороняючи територіальну цілісність та незалежність нашої держави Іван Матей загинув 29 лютого 2024 року у Харківській області під час виконання бойового завданя”.

Вічна памʼять Героям!


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...