Опубліковано: 3 Березня, 2024. Переглядів: 1052


На заході України молодики били літніх людей та знімали це на відео: шокуючі кадри (ВІДЕО 18+)

У Івано-Франківську з’явилися в мережі шокуючі відео – молодики били людей та знімали це на відео. Про це інформвали у соцмережах, пише Варта1.

Повідомлялося, що банда «псевдоскінхедів» займається побиттям людей без причини, зокрема, похилого віку. На відео у молодиків характерне для субкультури скінхедів вбрання.

Відео публікували у закритих телеграм- каналах.

Згодом з’явилася інформація про затримання членів угруповання.

Наразі інформація перевіряється.

В поліції Івано-Франківська відреагували на відео побиття літніх людей

«Під час моніторингу соціальних мереж, поліцейські виявили відео на якому невідомі особи вчиняють протиправні дії до мешканців Івано-Франківська, зокрема літніх людей. На відео правопорушники завдавали випадковим перехожим тілесних ушкоджень, а також застосовували газові балончики. За допомогою до правоохоронців ніхто не звертався, жодних звернень до поліцейських також не надходило», – повідомили у поліції.

Обласна поліція одразу розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

«В рамках кримінального провадження правоохоронці перевіряють викладену в мережі інформацію щодо побиття пересічних людей, встановлюють потерпілих осіб та всіх причетних до хуліганських дій. Слідчі дії тривають», – додали в поліції Івано-Франківської області.

Окрім того, поліція Прикарпаття також звертається до небайдужих мешканців:

Якщо Вам відома інформація про вказані та аналогічні правопорушення чи про осіб, які вчиняють протиправні дії, повідомляйте на спецлінію “102”. Анонімність гарантовано!


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...