Опубліковано: 1 Березня, 2024. Переглядів: 287


Чотири найбільш везучі знаки зодіаку – кому навесні пощастить круто змінити життя на краще

1 березня шукайте приводу для позитивного настрою. Виберіться на обідню прогулянку, відпочиньте від метушні, насолодіться співом пташок. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“У п’ятницю не варто розраховувати на значні досягнення в роботі, – говорить астрологиня. – Сумніви й невпевненість у своїх силах можуть негативно впливати на працездатність людей.

Брак грошей компенсуйте фантазією. Подбайте про вчасне забезпечення робочого процесу всім необхідним. Частіше виникатимуть проблеми з транспортом. Не час відправлятися в подорож або відрядження. Краще це зробити наступного тижня. Молоді пари переживатимуть складний день. Конфлікти й непоступливість стануть випробуванням для почуттів. Перше побачення буде невдалим. Тельцям, Левам, Терезам і Водоліям навесні пощастить круто змінити життя на краще. Ці чотири найбільш везучі знаки зодіаку досягатимуть свого і насолоджуватимуться результатами своєї праці”.

Овен

Не втручайтеся у чужі конфлікти. Просто займіть позицію спостерігача. Добре пройде курс масажу та заняття у басейні. Можна змінювати колір волосся. Візитом до перукаря будете задоволені.

Телець

Вдалий час, аби почати опановувати нову професію. Записуйтеся на курси та не шкодуйте грошей на самоосвіту.

Близнюки

Не відмовляйтеся від відряджень. Подорожі будуть вдалими. Вдасться зрушити багато застійних процесів. За важливі проєкти беріться після обіду.

Рак

Зберіться з думками. Розсіяним доведеться переробляти деякі справи кілька разів. Керівництво може поводитися неадекватно. Але ви зможете вплинути на його поведінку і рішення. Займайтеся репетиторством. Це допоможе заробити додаткову копійку.

Лев

З усім вдасться справитися, якщо гарно висипатиметеся і з гарним настроєм братиметеся до справ. Не перекладайте обов’язки одне на одного. Лише у гурті ви здатні досягти кращого результату.

Діва

Стане в пригоді критичне мислення. Перевіряйте інформацію, що надходить. Говоріть правду. Брехня випливе на поверхню й нашкодить репутації.

Терези

Гарний час для початку нового курсу навчання. Особливо коли йдеться про поглиблення знань чи підвищення кваліфікації. Початок будівництва краще відкласти. Справа затягнеться й коштуватиме надто дорого.

Скорпіон

Підвищується плодючість організму. Можна планувати поповнення в родині. Аборти цього дня робити не можна. Не перевантажуйте шлунок. Швидко набиратимуться зайві кілограми. Пийте воду.

Стрілець

Не слід стригти волосся й експериментувати із зовнішністю. Займіться своєю фігурою. Не варто вживати таблетки для зниження ваги. Можна провести одноденне голодування. Подбайте про здоровий сон

Козоріг

Не намагайтеся щось приховати. Цього дня люди розкриватимуть таємниці. Усе стане явним. Краще зізнайтеся про все вчасно і спокійно живіть далі. Прийміть запрошення на побачення. Вам освідчуватимуться у коханні.

Водолій

Найкраще справлятиметеся з роботою вранці. Ви талановиті і наполегливі. Результат вашої праці помітять і гідно оцінять. Вдало проходитимуть виставки. Заявляйте про свої уміння.

Риби

Хотітиметься втекти від метушні. Виконайте найважливіші справи вранці. Звільніть вечір для приємної розмови з друзями. Почитайте улюблену книгу. Насолодіться домашньою атмосферою.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...