Опубліковано: 27 Лютого, 2024. Переглядів: 768


Школярі, яким 14 і 15 років, жорстоко вбили чоловіка: все знімали на відео (ФОТО)

Жахлива трагедія сталась у Краснограді на Харківщині. Там троє підлітків посеред дня напали на 62-річного чоловіка, повалили його з ніг та забили до смерті. Вбивство знімали на відео, а інструкції для злочину отримували через телеграм-канали. Наразі усі троє зізнались у вбивстві, повідомив у Facebook Сергій Болвінов, начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області.

Сергій Болвінов розповів подробиці жахливого злочину, вчиненого підлітками. У Краснограді посеред дня троє хлопців в парку напали на 62-річного чоловіка. Він повертався додому з місцевого ринку, де заробляв ремонтом велосипедів. Школярі збили жертву з ніг та накинулися всі втрьох, били жорстоко. А все, що відбувалося, знімали на відео. Потім впевнилися в тому, що жертва померла та втекли.

“Найстарший серед них – 15-річний Ярослав, він же лідер групи. Після затримання сказав, що вважає себе учасником руху скінхедів та має однодумців в Києві. Саме тому вбивство знімали від початку до кінця – для підтвердження того, що воно насправді було. Натхнення та інструкції Ярослав отримував через телеграм-канал про вбивства та маніяків. А готове відео відправив своєму віртуальному “товаришу”, який так само захоплюється вбивствами”, – зазначив Болвінов.

У поліції додали, що записи вбивства знайшли в телефонах у школярів. Молодшим учасникам моторошної трагедії, Марку та Дмитру, по 14 років. Зараз вони кажуть слідчим, що нібито не хотіли вбивати, а лише побити. Проте, на відео хлопців узагалі не лякає те, що чоловік вже не дихає – вони навпаки жартують про крематорій.

Малолітніх вбивць вдалось знайти та затримати, слідство клопотатиме про тримання їх під вартою. Хлопці зізнались у вбивстві. Матір найстаршого виховує його сама, веде асоціальний спосіб життя. Батьки двох інших хлопців не хочуть вірити в те, що їхні діти могли таке зробити.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...