Опубліковано: 22 Лютого, 2024. Переглядів: 327


ЗСУ вдарили по ще одному полігону РФ, прилетіло під час шикування (ВІДЕО)

Атака на російський полігон у Херсонській області. За попередніми даними, загинули десятки окупантів, зокрема командири, які приїхали оглядати загарбників.

На окупованій території Херсонської області було атаковано полігон, де перебували ворожі військові.

Про це повідомляють українські та пропагандистські канали.

Про атаку повідомив спікер Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук.

“Ось і відеопідтвердження удару по полігону на Херсонщині. Знайомі, до речі, піски…Попередній підсумок — мінус командирський склад та мінус близько 60 російських окупантів”, — написав Братчук у Telegram.

Телеграм-канал “Николаевский Ванек” повідомив, що під час атаки було уражений полігон поблизу Подо-Калинівки Херсонської області, куди керівництво угруповання “Днєпр” приїхало з перевіркою вогневої підготовки підрозділів, яких готують на штурми н.п. Кринки.

“Як видно на відео, проводилися спільні заняття підрозділів 328 ДШП, 810 ОБрМП і 81 САП РФ. Мінус командирський склад і мінус близько 60 бійців просто на пісочку. Дякую колегам із ЗСУ за чітку розвідку і точність ракет”, – сказано в повідомленні.

Окупантів готували до атаки на Кринки

Російський Telegram-канал “Кремлівська табакерка” повідомив, що за уточненими даними, були ліквідовані 62 військові, у тому числі семеро офіцерів. Поранено близько 30 людей.

“Удару було завдано по бійцях, яких готували до штурмових дій у Кринках (на жаль, ми їх поки не взяли, що б Сергій Шойгу не розповідав президенту). Вони мали вишикуватися перед приїздом “високого начальства”, під час якого ворог і завдав удару.

Ходять чутки про те, що на шикування мав приїхати особисто генерал-полковник Михайло Теплинський, командувач угрупуванням військ “Днєпр”, — повідомив паблік.

“Теплинський хвилин на 10 розминувся із ударом. Міг загинути”, – сказав один із співрозмовників каналу у російському Генштабі. Він вважає, що удар міг бути замахом на генерала.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...