Опубліковано: 19 Лютого, 2024. Переглядів: 278


Що зараз відбувається під Авдіївкою – військовий розповів про наступ РФ

Українські війська нині перебувають у стійкій обороні під Авдіївкою. Російські загарбники там продовжують наступальні дії. Однак, вони вже не такі інтенсивні. Про це в ефірі національного телемарафону розповів пресофіцер 3-ї штурмової бригади Олександр Бородін.

“Ворог продовжує наступальні дії, проте це не можна порівнювати навіть близько з тим, що було в самому місті.

Тому наступальні дії характеру можна сказати буденного, тобто можливо з ними працювати, якоїсь критичної ситуації зараз вже немає. Фронт стабілізувався і ми зайшли в свою зону відповідальності”, – сказав Бородін.

Зокрема, за його словами, ворог зменшив рівень застосування авіації та штурмів. Адже ЗСУ завдали серйозного “вогневого впливу на ворога під час оборони міста”.

“Зараз ворог ще не оговтався з точки зору інженерної складової, розвідки. Треба йому опанувати нові позиції. Я думаю, що ще зарано говорити. Треба зазначити, що ми нанесли достатньо серйозний вогневий вплив на ворога під час оборони міста. По факту, дві бригади вже були в небоєготовності. Відповідно, думаю, що це серйозно вплинуло на них. Але робити висновки, наскільки довго вплинуло і наскільки довго відновлюватись, зарано”, – зазначив Бородін.

Водночас він додав, що загарбники продовжують штурм бронетехнікою далі, але не так масово, як було в Авдіївці.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...