Опубліковано: 16 Лютого, 2024. Переглядів: 274


Українців засмутили прогнозом на вихідні

Погода на вихідних в Україні буде свіжою та подекуди прохолодною. Найближчої ночі передбачається від -2℃ до +4℃, а на сході навіть до -6…8℃, повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

“17 лютого в Україні без опадів, у східних областях та у південній частині навіть буде сонячно. А наступного тижня переважатиме прохолодна погода, не варто різко міняти гардероб, захоплюватися прогулянками без шапок.

Звичайно, обов’язково милуватися першими квіточками з-під снігу, дихати повітрям, хай і міським, часом задимленим, але щодня уважно стежити за свіжими прогнозами погоди – зима, хоча й м’яка, проте ще триває. Найближче потепління очікується 23-24 лютого”, – написала вона.

Протягом дня суботи потепліє до +2…5℃, найтепліше буде в західних областях, +7…12℃. На сході – найхолодніше, від -2℃ до +2℃.

У неділю температурний режим лишиться змін, хіба що похолоднішає в західних областях до +3…7℃.

18 лютого пройдуть невеликі дощі чи мокрий сніг, а ось у другій половині дня в неділю на заході та півночі опади припиняться.

У Києві субота буде помірною: вночі 0…-2℃, вдень +4…6℃, без опадів.

У неділю вночі, вранці та в першу половину дня в столиці очікується дощ, місцями з мокрим снігом. Вночі буде навіть тепліше, +3…5℃, а протягом дня 18 лютого похолоднішає до +1…3℃.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...