Опубліковано: 14 Лютого, 2024. Переглядів: 459


Скандал: на заході України вчителька сказала дітям, що їх “зничтожать” (ВІДЕО)

У Луцьку шкільна вчителька на уроці заявила дітям, що їх “зничтожать так і так”, а вона росіянка і її “може ше хтось врятує”.

Інцидент трапився у ліцеї № 5.

Про це повідомило видання “Конкурент“.

Нещодавно у мережі з’явився аудіозапис зафіксований на одному з уроків, пише ЗМІ.

“Мало того, що ви українці – нас зничтожать так і так. Ладно я ше росіянка, мене може ше хтось врятує. А ви куда дінетесь? То думайте вже про це, про своє майбутнє”, – чути голос на записі.

Коментатори під опублікованим у мережі записом повідомили, що голос належить учительці математики, яку звати Ірина Малихіна.

Журналісти відшукали у Facebook людину з таким ім’ям.

У шапці профілю зазначено, що жінка працює вчителем математики у школі №5. Усі її дописи російською мовою. Більшість цих дописів опубліковані у 2019 році.

Журналісти намагались зв’язатися із жінкою щодо цього інциденту, але на повідомлення вона не відповіла.

Навідавшись у школу, журналісти дирекції на місці не застали. Згодом з’явився чоловік, який представився заступником директора. На камеру він відмовився коментувати ситуацію. Сказав, що знає про інцидент.

“Проводиться службове розслідування по даному факту”, – заявив він.

У Департаменті освіти Луцької міської ради сказали, що “були рішення дисциплінарного характеру, притягнули до відповідальності педагога”.

“Дисциплінарного характеру є два види – це догана або звільнення. Яке рішення керівник прийняв. Він мені сказав, що дисциплінарного характеру рішення прийнято. Розслідування проведено, службове розслідування здійснено. Вона, наскільки я знаю, вибачалась перед педагогічним колективом і в тому класі, де вона те все повідомляла, такі речі негативні”, – сказав начальник Департаменту освіти Віталій Бондар.

Про яке дисциплінарне провадження йдеться ані начальник Департаменту освіти, ані заступник директора у ліцеї журналістам так і не розповіли.

Тим часом у мережі пишуть, що вчителька отримала догану.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...