Опубліковано: 10 Лютого, 2024. Переглядів: 467


На війні загинули троє військових із заходу України (+ФОТО)

На війні проти РФ загинули військові з Рівненщини — Валентин Сидорук з Володимирця, Михайло Карпінський із Висоцької громади та Олександр Омелянчук з Костопільської громади.

Про це повідомили у Facebook тергромад, передає Суспільне.

Валентин Сидорук

Валентин Сидорук — 1968 року народження, проживав у Володимирці. Солдат 42-ї окремої механізованої бригади загинув на Донеччині.

Михайло Карпінський

Михайло Карпінський — 1983 року народження, проживав у селі Тумень. З квітня 2023 року військовий вважався зниклим безвісти. У лютому 2024 року інформація про загибель бійця — підтвердилася.

Михайло Карпінський загинув 5 квітня 2023 року при виконанні бойового завдання на Донеччині.

Про дату та час зустрічі кортежу з тілом загиблого військового у громаді повідомлять згодом.

Олександр Омелянчук

Олександр Омелянчук народився 22 листопада 1996 року у селі Моквинські Хутори. Навчався в місцевій школі та у Пісківському ліцеї. Працював будівельником.

“Брат був дуже добрим, прекрасним другом. Завжди всім допомагав, був відвертим та щирим. Відповідальна людина, герой України, який без сумніву залишив роботу та пішов захищати неньку. Вільний час любив проводити із сім’єю та друзями. Йому подобались ремонтувати автомобілі та різну техніку”, — розповів для пресслужби міськради брат Олександра Віталій.
15 червня 2022 року чоловік вступив до лав ЗСУ. Під час служби Олександр отримав звання сержанта, а згодом був призначений на посаду головного сержанта взводу.

Старший солдат Олександр Омелянчук 7 лютого 2024 року отримав поранення несумісні з життям. Він загинув в ДТП під час виїзду на бойове завдання на Донеччині.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...