Опубліковано: 4 Лютого, 2024. Переглядів: 343


Гороскоп на 5-11 лютого

Протягом тижня з 5 по 11 лютого довіряйте інтуїції. Вона підкаже, на що варто погодитися, а від яких справ давно слід відмовитися. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Перестаньте шукати вигоду в усьому, – говорить астрологиня. – Не заставляйте інших жити за вашими правилами. Вчіться і обмінюйтеся досвідом.

Нові навички скоро знадобляться. Знання легко засвоюватимуться і допоможуть збільшити заробітки у майбутньому. Не відмовляйтеся від пропозиції заробити гроші. Успішними та заможними себе відчують Раки, Діви, Терези і Водолії. Ваш зоряний час настає саме цього тижня”.

Овен

Розмір заробітку залежатиме від вашого уміння домовлятися. Марно розраховувати лише на удачу. Добрий прибуток принесе наполеглива праця. Робіть живильні маски для обличчя та рук. Купіть новий захисний крем.

Телець

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Але можливий прихід одразу з кількох джерел заробітку. Щедрим на гарні новини буде ранок четверга. Вашим стосункам бракує щирості. Зробіть перший крок. Розкажіть обранцям про свої плани на життя.

Близнюки

Не можна ризикувати. Азарт приведе до програшу. Виграє той, хто вміє чекати. Не беріть кредит на квартиру чи авто. Коханим бракує тепла і ласки. Будьте щедрими на компліменти.

Рак

Не бажано презентувати результати своєї роботи і гучно заявляти про себе. Вразити когось буде важко. Якщо не можна відкласти початок нової справи чи презентацію книжки, заплануйте це на вихідні.

Лев

Не беріть у борг, щоб не потрапити в матеріальну залежність. Увечері в суботу загадуйте бажання. Воно здійсниться.

Діва

Гарну пораду дадуть молодші родичі. Прислухайтеся до їхніх думок. Не ламайте голову над тим, що буде завтра. Цінуйте сьогоднішній день. Насолоджуйтеся сімейним щастям.

Терези

Хочете створити коханим весняний настрій? Подаруйте букет тюльпанів. Вдалий час для вибору нової кухонної техніки. Вона служитиме довго і надійно. Варто купувати чи здавати у ремонт автомобіль.

Скорпіон

Не марнуйте часу на обіцянки. Дотриматися їх вам не вдасться. Оберіть найважливішу зі справ і завершуйте її вчасно. Якщо хапатиметеся за все, не отримаєте нічого. Краще не купувати комп’ютерну техніку. Її часто доведеться здавати в ремонт.

Стрілець

Збіг обставин буде на вашу користь. Вдало заявите про себе як про гарного спеціаліста. Збільшення грошового потоку не очікується. Але найскладніші часи – позаду. Час планувати фінансову стратегію на майбутнє.

Козоріг

Слова мало вартуватимуть цього тижня. Люди не довірятимуть отриманій інформації. Доводьте свою правоту конкретними справами. Майте терпіння й поступайтеся в непринципових питаннях.

Водолій

Відкладіть до наступного тижня перемовини. Особливо коли йдеться про нову посаду. Ваші сильні сторони не бачитимуть співрозмовники. Завантажте себе справами. Чим більше роботи заплануєте, тим легше цей день мине.

Риби

Справжній куш вдасться зірвати на початку тижня. Вам таланитиме на кожному кроці. Щедру винагороду отримають ті, хто працював, не покладаючи рук.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...