Опубліковано: 31 Січня, 2024. Переглядів: 240


Лютий почнеться кардинальною зміною погоди

Лютий розпочнеться в Україні зміною погоди. У четвер із північного заходу Європи прийдуть атмосферні фронти скандинавського циклону Margrit, повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

“Вони принесуть: на захід – дощі; на північ – дощ із переходом у мокрий сніг; в центр – дощ з переходом у мокрий сніг у Вінницькій області.

У східних областях, більшості центральних та в південній частині істотні опади завтра малоймовірні. Вітер буде західних напрямків, поривчастий, на заході та півночі можливо сильний, до 15-18 метрів за секунду”, – попередила вона.

Температура повітря поки що суттєво не зміниться. Найближчої ночі прогнозують від -3℃ до +2℃, а впродовж дня +1…7℃.

У Києві 1 лютого значну частину доби опадів не передбачається, але збільшиться хмарність. Увечері пройде невеликий мокрий сніг та дощ. Найближчої ночі у столиці близько нуля, вдень у четвер буде +3…5℃.

Надалі в Україні переважатиме волога, проте нехолодна погода з невеликими коливаннями температури повітря, буде вітряно.

“Старенький січень йде на пенсію, впорядкувавши синоптичну ситуацію красивими хмарками. Помив чашку, почистив морозні файли, протер офісний стіл та клавіатуру, провітрив робочий кабінет сонечком та теплою погодою – все підготував для нового хвацького керівника, молодого лютого”, – написала Діденко.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...