Опубліковано: 26 Січня, 2024. Переглядів: 1488


У селі на заході України жінка втопила двох своїх малолітніх синів (ВІДЕО)

На Рівненщині слідчі скерували до суду кримінальне провадження стосовно матері, яка втопила в ка’єрі двох своїх малолітніх синів.

Про це інформує прес-службі поліції Рівненської області.

Слідством встановлено, що що 23 серпня 2023 року 42-річна жінка разом із синами 6 та 7️ років пішла до місцевого кар’єру купатися.

«Мати взяла рукою за голову молодшого, занурила у воду, та утримувала, поки він не перестав подавати ознаки життя. Потім взяла за руку старшого, примусово підвела малолітнього до дерев’яного помосту та зіштовхнула у водойму, адже точно знала, що плавати він не вміє», – оприлюднили моторошні подробиці у правоохоронців.

За висновками експертів, смерть обох хлопчиків настала внаслідок механічної асфіксії (утоплення).

«Слідчі повідомили жінці про підозру, а суд обрав їй запобіжний захід у виді тримання під вартою. Відповідно до висновків судово-психіатричної експертизи підозрювана визнана неосудною», – йдеться у повідомленні.

Зараз слідчі скерували до суду матеріали кримінального провадження із клопотанням про застосування до 42-річної підозрюваної примусового заходу медичного характеру у вигляді поміщення її у спеціалізований заклад з наданням психіатричної допомоги з суворим наглядом.

Додамо, що 24 серпня на Рівненщині поховали двох малолітніх братів 6 та 7 років, яких напередодні дістали мертвими із кар’єру. Їхню матір затримали поліцейські

Інцидент трапився у селі Сопачів очевидці події розповіли ЗМІ, що жінка не приховувала своєї причетності до смерті дітей.

Як повідомляли журналісти у сюжеті після трагедії, хлопчики 6-річний Михайло та 7-річний Даниїл цієї осені мали йти до першого класу у Сопачівський ліцей.

Там до грудня 2022 року їхня мати працювала вчителькою англійської мови. Після шести років декретної відпустки вона повернулася до роботи, проте часто брала лікарняні.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...