Опубліковано: 25 Січня, 2024. Переглядів: 916


На Закарпатті затримали декілька груп військовозобов’язаних чоловіків (ВІДЕО)

На Закарпатті прикордонники Мукачівського загону протягом 24 січня затримали декілька груп чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон з Угорщиною та Румунією. Прикордонники направили повідомлення до Нацполіції.

Про це повідомили на сторінці Держприкордонслужби України — Західний кордон у Facebook.

За інформацією ДПСУ, неподалік села Велятино Хустського району зупинили транспортний засіб, яким батько із сином, жителі міста Хуст, перевозили шістьох чоловіків — двох жителів Херсонщини, двох жителів Харківщини, одного жителя Київщини та одного закарпатця. За переправлення до Румунії переправники планували отримати від 5000 до 8000 доларів.

“Одного переправника, який мав намір переправити до Угорщини чотирьох чоловіків — закарпатця, жителя Херсонщини, жителя Тернопільщини та жителя Рівненщини, зупинив прикордонний наряд відділу “Вилок”. До кордону чоловік власним авто віз своїх “клієнтів”, від яких планував отримати від 4000 до 8000 доларів”, — йдеться у повідомлення.

Ще одну групу військовозобов’язаних затримали поблизу українсько-угорського кордону. Трьох жителів Тернополя зупинили за 400 метрів від держрубежу. За незаконний перетин кордону один із чоловіків віддав 3500 доларів, ще двоє — по 9000 доларів, додають у ДПСУ.

Затриманих доставили до прикордонних підрозділів для з’ясування обставин правопорушень та складання протоколів про адмінправопорушення, передбаченого ст. 204-1 КУпАП. Щодо виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 332 КК України, прикордонники направили повідомлення до Нацполіції.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...