Опубліковано: 24 Січня, 2024. Переглядів: 365


Генштаб ЗСУ зробив важливу заяву

Збройні Сили України будуть і надалі вживати заходів зі знищення засобів доставки, контролю за повітряним простором для знищення російської терористичної загрози, в тому числі на Бєлгородсько-Харківському напрямку.

Про це заявив Генеральний штаб ЗСУ.

“Задля зменшення саме ракетної загрози, Збройні сили України не тільки контролюють повітряний простір, а й детально відстежують точки запусків ракет та логістику їх постачання, особливо, з застосуванням засобів військово-транспортної авіації”, – сказали.

Зафіксована інтенсивність обстрілів прямо повʼязана із зростанням кількості військово-транспортних літаків, що протягом останнього часу направлялися до аеродрому Бєлгорода Російської Федерації, повідомили.

“Збройні сили України вживають усіх заходів для захисту України та українців”, – сказав Генштаб.

Неспроможність ворога досягти будь-яких результатів на полі бою, продовжує його стратегію терору, зокрема і на Харківському напрямку, заявив Генштаб.

“Застосування ракетного ураження з метою знищення Харкова та вбивства цивільних ми бачимо і в інших містах України”, – сказали.

За останній тиждень росіяни завдали 19 ракетних ударів по Харківській області. Ворог застосував 26 ЗКР С-300 і три БР “Іскандер-М”. Внаслідок чого загинули 16 людей, серед яких дитина. Поранення отримали 78 людей. Зруйновано 13 будівель, у тому числі – лікарня, три заклади освіти, шість житлових будинків, сказав Генштаб.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...