Опубліковано: 24 Січня, 2024. Переглядів: 259


Північний циклон серйозно зіпсує погоду

Практично повсюди завтра пройдуть мокрий сніг та дощі.

У четвер Україна отримає солідну порцію вологого повітря та опадів від атмосфери, повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

“А точніше, від північного циклону та його атмосферних фронтів.

Особлива увага – вологозахисній одежі та взуттю. Ускладниться ситуація на дорогах – буде слизько, мокро, калюжі можуть прикривати тонкий підступний льодок. Посилить відчуття некомфортної погоди поривчастий західний та південно-західний вітер, подекуди може рвонути до 15-18 метрів за секунду”, – написала вона.

Температура повітря що вночі, що вдень крутитиметься в усіх областях близько нуля. Традиційно тепліше буде вдень на півдні, до +2…7℃. Найближчої ночі ще поморозить у східних областях, -3…6℃.

У Києві 25 січня також очікується дощ та мокрий сніг, погіршення видимості на дорогах, рвучкий західний вітер. Вночі буде близько нуля, а завтра вдень у межах +1…3℃.

Найближчими днями в Україні буде переважно тепло та волого. Із 28 січня очікується похолодання, а з 2 лютого – нове потепління.

“Зима стала м’якішою і вогкішою. Тому стежимо уважно за щоденним прогнозом погоди і плануємо життя разом із атмосферними фронтами, хмарними циклонами та сонячними антициклонами”, – додала Діденко.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...