Опубліковано: 23 Січня, 2024. Переглядів: 300


Польща депортувала чоловіка з України: у чому справа

Польща видворила українця через створення реальної загрози громадській безпеці та правопорядку. Хуліган 5 років не матиме права відвідувати країни ЄС.

Скандал спалахнув у місті Шамотули, що у Великопольському воєводстві, за 30 кілометрів від Познані. Тамтешні поліцейські з патрульного підрозділу отримали повідомлення про порушення спокою мешканців однієї з багатоповерхівок.

В одній із квартир правоохоронці застали гучну алкогольну вечірку з криками та падінням предметів. Одним із учасників гулянки був українець, – інформує WLKP112.pl. – Він відмовився повідомляти свої особисті дані та показати документи поліціянтам. Під час перевірки у чоловіка також виявили пакет з марихуаною, тож порушника правопорядку затримали”.

Джерело пише, що під час затримання чоловік чинив спротив поліції, ображав правоохоронців та погрожував їм. Як з’ясувалося, це були не єдині правопорушення 31-річного українця.

Раніше його затримували за керування автомобілем у нетверезому стані, порушення постанови суду, яка забороняє йому керувати автомобілем, та мав при собі наркотики.

Кримінальна поліція розпочала процедуру видворення іноземця до своєї країни через створення реальної загрози громадській безпеці та правопорядку. Комендант поліції в Шамотулах подав запит до прикордонної служби про депортацію українця на Батьківщину. Прикордонна служба передала 31-річного чоловіка українським правоохоронцям під їх конвоєм. Також чоловікові заборонили повторний в’їзд до Польщі та інших країн Шенгенської зони терміном на 5 років.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...