Опубліковано: 23 Січня, 2024. Переглядів: 550


Чоловік посварився з військовим: витягнув ножа і завдав удару в живіт

На Черкащині, у місті Умань, між двома чоловіками спалахнув конфлікт на автобусній зупинці. Один із них витягнув ножа та спричинив іншому тілесні ушкодження. Постраждав військовий ЗСУ.

За процесуального керівництва прокурорів Уманської окружної прокуратури повідомлено про підозру 39-річному уманчанину за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження (ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України), інформує місцева прокуратура.

За даними слідства, 39-річний чоловік перебував неподалік автобусної зупинки в місті Умань. Там він почав сварку із 32-річним військовослужбовцем: через яку саме тему спалахнула суперечка, наразі невідомо. Під час конфлікту підозрюваний дістав ножа і наніс військовому один удар в живіт.

“У результаті чого спричинив потерпілому тілесне ушкодження у вигляді проникаючого поранення живота без ушкодження органів черевної порожнини. Після вчинення злочину правопорушник зник, а потерпілого було госпіталізовано в лікарню”, – поінформувала пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

Там додали, що за клопотанням сторони обвинувачення підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою. У разі доведення вини нападнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Проте, у прокуратурі наголосили, що, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...