Опубліковано: 22 Січня, 2024. Переглядів: 293


Фінансовий гороскоп для всіх знаків Зодіаку на лютий

Лютий буде багатим на цікаві пропозиції. Серед безлічі варіантів оберіть той, що дійсно вартий уваги. Прислухайтеся до власного серця, а не порад. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Це місяць лідерів і переможців, – говорить астрологиня. – Щасливчиками себе відчують Терези та Леви, Скорпіони та Водолії. Ці чотири знаки стануть казково багатими та успішними.

Вам вдаватиметься те, що іншим не по зубах. Лютий – найкращий час, аби приймати рішення про переїзд, просити про підвищення зарплатні та дбати про кар’єрний ріст. Будьте наполегливі – тоді неодмінно досягнете своєї цілі”.

Овен

Час заявляти світу про себе. Не засиджуйтеся на місці і знайте собі ціну. Переймайте досвід друзів. Діліться одне з одним рецептами успіху. Відкладіть купівлю авто, уникайте кредитів.

Телець

Лютий порадує заробітками та успіхами. Не опустіть нагоди покращити матеріальне становище. Не переплачуйте за продукти та одяг. Беріть участь в акціях і розпродажах.

Близнюки

Частіше виходьте у люди і заявляйте про себе. З вас вийдуть гарні оратори. Зумієте переконати співрозмовника за 5 хвилин. Це дозволить заробляти більше та стати більш успішним у справах.

Рак

Доки інші довго обдумуватимуть свої рішення, ви знатимете, чого хочете. Це вдалий час, аби купувати кухонну та комп’ютерну техніку. Тільки віддавайте перевагу новому обладнанню. Вживане скоро теж доведеться викинути на смітник.

Лев

Марно вимагайте гарантій від партнерів по бізнесу. Зараз ніхто не може спрогнозувати, що буде завтра, не те що через місяць. Внутрішні тривоги штовхатимуть на дивні вчинки. Не поспішайте щось змінювати.

Діва

Користуйтеся всіма тими можливостями, що випадатимуть на вашому шляху. Доля подарує вам багато цікавих зустрічей. Не ігноруйте пропозиції, які почуєте на початку місяця.

Терези

Прокидайтеся раніше, якщо хочете бути на крок попереду від конкурентів. Лютий принесе багато цікавих можливостей. Не скористається ними тільки байдужий або ледачий.

Скорпіон

Вкладайте гроші мудро. Частину заощадьте. Незабаром зумієте вигідно інвестувати свої кошти. Це вдалий час для придбання квартир, дач та гаражів.

Стрілець

Зачекайте із продажем нерухомість. Квартиру краще підремонтувати і здати в оренду. Купувати авто краще до середини місяця. Класти гроші на депозит – від 20 лютого.

Козоріг

Повернуть давно зароблені гроші. Зумійте мудро скористатися ними. Варто купувати нові меблі для дому, робити ремонт та дбати про розширення житлової площі. Частину суми використайте на потреби українського війська. Пам’ятайте: у такий спосіб ви підтримуєте не армію, а в першу чергу себе.

Водолій

Купуйте нові одяг і взуття. Оновлений гардероб підніме настрій і дозволить почуватися більш упевнено. Не варто змінювати авто. З такою купівлею зачекайте до березня.

Риби

Якщо цього місяця збираєтеся брати шлюб, подбайте про шлюбний контракт. Навіть якщо дуже довіряєте партнеру, застрахуйте власне майбутнє. Не дозволяйте нікому вас обдурити.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...