Опубліковано: 11 Січня, 2024. Переглядів: 416


Зеленський сказав, чи можлива пауза у війні з РФ

Якщо у війні допустити паузу, вона піде на користь тільки Росії, але ніяк не Україні. Така пауза не призвела б до діалогу з РФ. Про це під час спільного з президентом Естонії Аларом Карісом спілкування зі ЗМІ сказав президент України Володимир Зеленський, передає Gazeta.ua.

За його словами, пауза на полі бою на території України – це не є пауза в війні, це не говорить про те, що це припинення війни.

Така пауза буде допомагати тільки РФ.

“Тому що ми розуміємо об’єми, скільки всього вони виробляють сьогодні – дронів, артилерії на добу. Ми бачимо чого їм не вистачає, ми бачимо великий дефіцит дронів, артилерії, ракет. Йдуть великі закупівлі з Ірану дронів, а також вони домовляються про ракети. Поки що домовленостей вони не досягли. Також вони отримали більше мільйона артснарядів від Північної Кореї, ми також бачили приклади деяких ракет”, – розповів Зеленський.

Він нагадав, що російські склади були порожніми після початку повномасштабного вторгнення в Україну. Тому зараз ця пауза – не просто заморожений конфлікт, а просто пауза яка допоможе РФ.

“Вони не встигають. Так, світ також не встигає наповнювати склади України. Але світ сьогодні допомагає Україні, а в Росії є дефіцит. Дати паузу, ризикнути, дати два-три роки Росії – вона потім може переїхати нас, ми би так не ризикували. І слава Богу, що все це вирішується в Україні і тому пауз на користь Росії точно не буде”, – наголосив Зеленський.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...