Опубліковано: 11 Січня, 2024. Переглядів: 214


Безугла вночі заявила про вихід зі “Слуги народу”

Народна депутатка, заступниця голови Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки оборони та розвідки Мар’яна Безугла написала заяву про вихід з фракції та партії “Слуга Народу”.

При цьому вона заявила, що “підтримує президента” і залишається мажоритарним депутатом від Оболонського району Києва. Про це Безугла вночі проти 11 січня написала у Facebook.

“Слабка фракція та партія у війну мені не потрібна. Продовжу підтримувати ініціативи Президента, але не хочу мати спільні зобовʼязання з нардепами фракції, які встромляють ніж у спину”, – зазначила Безугла.

Вона також додала, що їй “не потрібна квота” заступника голови Комітету з питань національної безпеки оборони та розвідки, а голову Комітету Олександра Завітневича звинуватила у зраді.

За словами Безуглої, від неї нібито вимагають, щоб вона “мовчала, що комітет нацбезпеки байдикує, хто і що твориться в комітеті”.

“Вимагаєте ставитися з “розумінням” до зради Завітневича, голови комітету. Закриваєте очі на проблеми радянщини і вбивст наших громадян генералітетом, корупцію в секторі і продовжуєте працювати з ОПЗЖ тощо. Вимагаєте від мене мовчати не тільки зовні, а й всередині”, – звинуватила Безугла колег.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...