Опубліковано: 6 Січня, 2024. Переглядів: 344


Незаконний перетин кордону: закарпатець давав хабаря за виїзд, люди пишуть, що “забракло нуля”

На кордоні України та Польщі, у Грушеві, чоловік призовного віку намагався підкупити прикордонників, аби перетнути державний рубіж.

Мешканець Закарпаття запропонував співробітниці ДПСУ 1000 євро. Користувачі соцмереж, коментуючи інформацію Західного регіонального управління ДПСУ у Facebook, написали у коментарях, що “мало дав”, і що “забракло нуля”.

Чоловіка призовного віку, який у незаконний спосіб намагався перетнути українсько-польський кордон, викрили прикордонники в пункті пропуску “Грушів”, що на Львівщині. 36-річний житель Закарпаття їхав у автобусі. Під час контролю він повідомив інспектору Львівського прикордонного загону, що здійснює супровід своєї племінниці, яка має групу інвалідності.

Однак, вивчивши документи чоловіка, прикордонники встановили, що підстав для виїзду за кордон в умовах дії правового режиму воєнного стану він не мав. Проте, чоловік все ж намагався перетнути кордон, тому запропонував наряду грошовий “подарунок” – 1000 євро. Прикордонниця відмовилась від хабаря, нагадавши чоловікові про кримінальну відповідальність.

За цим фактом співробітники ВВВБ Держприкордонслужби скерували до Нацполіції повідомлення про вчинення правопорушення за ст. 369 ККУ “Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі”, кошти вилучили та передали поліції.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...