Опубліковано: 27 Грудня, 2023. Переглядів: 1354


На Закарпатті чоловік кинув гранату на подвір’я, був вибух. Як його покарають (ФОТО)

Жителя Мукачева на Закарпатті засудили до 10 років позбавлення волі за скоєння замаху на умисне вбивство, а також незаконне поводження зі зброєю і боєприпасами. Про це повідомили на сайті Закарпатської обласної прокуратури.

Йдеться про подію, що сталася в Мукачеві 1 листопада 2022 року.

За даними слідства, житель Берегова близько опівночі кинув на подвір’я мукачівця ручну осколкову гранату Ф-1, що спричинило вибух.

“Хазяїн будинку з сином саме перебували надворі, поза радіусом розльоту осколків. Таким чином їм вдалося уникнути поранення, тож пошкодження дістав лише припаркований поблизу автомобіль “BMW”. Завдані збитки, за розрахунками експертів, склали майже 14 тис. грн”, — йдеться в повідомленні.

Згодом правоохоронці затримали підозрюваного. У ході обшуків у нього знайшли ще кілька гранат РГД-5 та Ф-1, рушницю і більше сотні набоїв.

У суді обвинувачений не визнав вину у скоєнні замаху на вбивство, натомість провину у незаконному поводженні зі зброєю та боєприпасами підтвердив частково. Чоловік наразі перебуває під вартою, там він знаходитиметься до вступу вироку в законну силу.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...