Опубліковано: 10 Грудня, 2023. Переглядів: 350


Гороскоп на 11-17 грудня

Тиждень з 11 по 17 грудня вимагатиме енергійності і зібраності. Не відступайте від своїх планів. Щаститиме тим, хто націлений на високий результат. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Для багатьох тиждень виявиться доленосний, – говорить астрологиня. – Будьте готові щось докорінно змінити у своєму житті.

Вдалий час для вибору місця навчання і роботи. Обдумуйте. Втілювати у життя плани краще через тиждень. Це особливий період для тих, хто хоче стати знаменитим. Заявляйте світу про себе. Ви легко здобудете симпатію публіки. Саме зараз настає зірковий час Тельців, Близнюків і Козорогів”.

Овен

Прокидайтеся раніше. Вранці справи йтимуть краще. За тиждень встигнете переробити більше, ніж протягом місяця. Продумуйте кожен свій крок. Шукайте додатковий заробіток. Не відмовляйтеся від підтримки батьків.

Телець

Ви будете зациклені на роботі і добре знатимете, чого хочете. Структуруйте свій тиждень. Тоді вдасться більше заробити. Не вступайте у майнові суперечки. Вони вирішаться не на вашу користь.

Близнюки

Тиждень буде багатим на сюрпризи. Під дверима можете знайти підкинутих кошеня. З новою твариною у ваше життя може прийти багато клопотів. Не варто брати на себе відповідальність за дітей. Вас попросять пригледіти за племінниками, молодшими братами і сестрами. Чемно відмовтеся, якщо не хочете проблем.

Рак

Утримайтеся від дискусій у понеділок. Люди поводитимуться агресивно. Суперечка можуть закінчитися бійкою. Терпіння забракне. Погоджуйтеся тільки на термінові операції. Косметичні – краще перенести. Пильнуйте за роботою побутової техніки.

Лев

Спостерігайте за усім, що відбувається навколо. Не дозволяйте, аби хвилювання вибивало вас із робочого ритму. Не беріть кредитів, не позичайте гроші. Вони не повернуться до вашого гаманця. Уважно перечитуйте договори, які підписуєте із бізнес-партнерами.

Діва

Доведеться розриватися між обов’язками. Досягти мети завадять сумніви. Інтуїція може підвести. Ви не знатимете, за яку справу братися. Через поспішність наробите помилок і пригальмуєте роботу. Невдалий період, аби змінювати місце роботи та проживання.

Терези

Це період появи яскравих лідерів. Працюйте наполегливо, якщо хочете заявити світу про себе. Життя випробовуватиме на порядність. Можлива поява нового партнера.

Скорпіон

Це тиждень із творчою ноткою. Він буде вдалим для креативних дослідників і винахідників. Удача посміхнеться тим, хто довго працює над якимось проєктами. Не здавайтеся. Перемога за вами. Надійде солідна сума грошей. Можна купувати кухонну та комп’ютерну техніку.

Стрілець

Це період днів народжень. Насолоджуйтеся подарунками, які отримаєте від друзів і рідних. Не чекайте кращої нагоди, якщо хочете освідчитися коханим. Це час особливих зізнань у коханні. Вам відповідатимуть взаємністю.

Козоріг

Справи підуть краще від вівторка. Зумієте заробити, якщо прокидатиметеся раніше і не відмовлятиметеся від додаткових обов’язків. Дозвольте собі більше відпочити у вихідні. Проведіть час з родиною.

Водолій

Дайте волю фантазії. Працюйте наполегливо і отримаєте усе, чого забажаєте. Відвідайте друзів. Запросіть у гості людей, з якими давно не бачилися. У приємному товаристві народиться чимало геніальних ідей.

Риби

Будьте готові докорінно змінити рід діяльності. Вдалий час, аби здобути нову професію. Ризикуєте витратити більше, ніж планували. Доведеться відкласти покупку смартфонів.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...