Опубліковано: 8 Грудня, 2023. Переглядів: 387


У США сказали, коли можливі переговори України з РФ

Сполучені Штати Америки та західні союзники докладають зусиль для того, щоб до кінця 2024 року Україна змогла вести переговори з Росією на вигідних для неї умовах.

Зокрема, роблять це постачанням зброї, сказав перший заступник помічника президента США з національної безпеки Джонатан Файнер під час виступу на Аспенському безпековому форумі.

“Нам би хотілося, щоб наприкінці наступного року українці опинилися на такій позиції, за якої Росії довелося б приймати рішення: сідати за стіл переговорів із прийнятними для України умовами, чи зіткнутися з набагато сильнішою Україною”, – наголосив Файнер.

За його словами, Україна буде здатна розпочати новий наступ, оскільки спиратиметься на потужнішу промислову базу США та Європи, які нарощуватимуть потужності свого ВПК, а також самої України.

США також працюють над розвитком української оборонної промисловості. За словами Файнера, ці питання обговорювалися на конференції в американському міністерстві торгівлі за участю представників промисловості та уряду США, України та Європи.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...