Опубліковано: 1 Грудня, 2023. Переглядів: 279


Від морозу до +16°С і льодяний дощ: дали прогноз на вихідні

2 грудня атмосферний фронт визначатиме погоду в багатьох областях України. Вночі опади ймовірні на заході, у центральних областях та на сході. На півночі та півдні буде суха пауза, повідомила синоптикиня Наталка Діденко. Вдень атмосферний фронт підтягнеться північніше і тому опади очікуються лише на заході, півночі, Харківщині та Полтавщині.

“На решті території України завтра опадів вдень не передбачається.

Грудень раденький, що прискакав в Україну. Ганяє, скаче, одразу давай показувати, що все вміє, все знає, все може. Ми поблажливо посміхаємося, ухиляємося від головного метеорологічного болю, мажемо коліна і спини мазями від вологої погоди, пильно тримаємо водійське кермо, займаємося вітамінною профілактикою і уважно стежимо за прогнозами погоди”, – написала вона.

Дуже контрастною буде температура повітря у суботу: від -3°С на півночі до +14…16°С.

2 грудня температура повітря впродовж дня становитиме від -3°С до +3°С, у центральній частині +1…7°С, на сході +4…9°С, лише на Харківщині близько нуля, на півдні +10…16°С.

У Києві завтра очікується сніг, мокрий сніг, а вдень можливий льодяний дощ. На дорогах буде складна ситуація – налипання мокрого снігу, ожеледиця. Вночі -1…3°С, а вдень близько нуля.

У неділю дуже тепло буде на півдні, сході, Дніпропетровщині та Полтавщині, аж +10…15°С. У більшості центральних областей +2…8°С. У західних та північних областях температура повітря коливатиметься близько нуля. Вітер 3 грудня посилиться до штормових поривів, до 15-20 м/с.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...