Опубліковано: 1 Грудня, 2023. Переглядів: 229


Для цих трьох знаків Зодіаку грудень стане найщасливішим періодом у році

1 грудня не час купляти нові гаджети й електронні пристрої. До понеділка відкладіть процедуру оновлення програмового забезпечення. Це може зашкодити роботі ноутбука. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“П’ятниця – день особливих зустрічей та пропозицій, – говорить астрологиня. – Не покладайтеся на сторонню думку. Не змінюйте своїх планів під тиском людей і обставин.

Вдалий час для романтично налаштованих людей. Сміливо говоріть про свої почуття. Більше часу проводьте з коханими. Відмовтеся від гастрономічних експериментів. Шлунок буде більш вразливим цього дня. Можуть турбувати тривожні сни. Не переймайтеся через це. Гарно все вдаватиметься Тельцям, Левам і Водоліям. Для цих трьох знаків грудень стане найщасливішим періодом у році”.

Овен

Бажання почнуть здійснюватися. Тиждень сприяє тим, хто звик добиватися і перемагати. Повірте у власні сили. Не буває нічого неможливого. Програє той, хто чекатиме і зволікатиме.

Телець

Більше довіряйте внутрішньому чуттю, ніж намовлянню інших. Добре підуть справи у тих, хто планує і дотримується обраної раніше стратегії. Не треба купувати одяг і змінювати імідж. Це буде невдало. Зачекайте з візитом до косметолога та масажиста.

Близнюки

Багато хто захоче повчити вас життю. Тримайтеся від таких радників подалі, бо лише заважатимуть. Не намагайтеся встигнути туди, куди з різних причин вас щось не пускає. Відкладіть на деякий час початок ремонту.

Рак

Будете забобонними. Бачитиме у всьому знаки і перестороги. Цей день не носить містичного характеру. Відганяйте страхи, прийміть заспокійливе. Заробітки зростуть у вихідні.

Лев

Сумувати на самоті не доведеться. Навколо буде багато людей, у яких є плани на вас. Знайомтеся і ходіть на побачення.

Діва

Краще вестиметься людям, які працюють в команді. Пліч-о-пліч з іншими станете успішним. Увечері вирушайте на побачення. Цей день сприяє налагодженню особистого життя та інтимних стосунків. Зір знизиться через безперервне перебування у смартфоні.

Терези

Підберіть правильну інтонацію під час розмови з коханими. Не підвищуйте голос і не намагайтеся повчати. Коли усе набридне, поїдьте за місто, погуляйте у парку. Відчуєте приплив сил.

Скорпіон

Ви як ніколи близькі до кар’єрного росту. Демонструйте свої найкращі здібності начальству. Не відмовляйтеся від керівної посади. Зарплату підвищать. Буде чим сплачувати кредит, який взяли на нерухомість чи авто.

Стрілець

Не дивіться на те, як живуть інші. Стежте, аби все було добре у вас. Дотримуйтеся обіцянок, сумлінно виконуйте свої обов’язки. Заробіток не забариться, ще й премії порадують.

Козоріг

Цікаві пропозиції отримаєте на роботі. На вас чекає кар’єрний ріст і підвищення зарплатні. Робіть те, на що раніше не наважувалися. Запрошуйте на побачення, освідчуйтеся, говоріть з коханими про майбутнє.

Водолій

Вдалий час, аби складати плани на 2024 рік. Задумайтеся, що насправді вам потрібно. Заробітки зростають. Сходіть на мовні курси, навчіться водити авто. Задовольніть свої інтелектуальні потреби.

Риби

Справи підуть краще після заходу сонця. Варто затриматися на роботі. Увечері люди краще розумітимуть одне одного. Переключіться із розумової праці на фізичну. Приберіть на робочому столі чи у шафі.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...