Опубліковано: 26 Листопада, 2023. Переглядів: 428


Гороскоп на 27 листопада – 3 грудня

Тиждень з 27 листопада по 3 грудня – час особливих подій. Вдаватиметься те, на що раніше ви не могли розраховувати. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Це період мудрих та виважених рішень, – говорить астрологиня. – Не поспішайте, якщо не хочете нашкодити собі. Грошей буде вдосталь. Вкладайте їх в облаштування оселі.

Купуйте меблі та техніку для дому. Не допускайте переплати. Стежте за цифрами у квитанціях. Не піддавайтеся на вмовляння купити щось вигідно. Знижка не виправдає ваших сподівань. Переплатите, замість того, щоб заощадити. Обговорювати з оточуючими сімейні проблеми не варто. Розпустите плітки про дорогих серцю людей. Пам’ятайте, мовчання – золото. Останній тиждень осені потішить Раків, Дів і Терезів. Ці три знаки не знатимуть ліку грошам”.

Овен

Станете свідками складних змін у житті друзів і родичів. Почуватиметеся, як між молотом і ковадлом. Доведеться вирішувати, чию сторону обрати. Відгукніться, якщо можете допомогти. Але участі у мексиканських пристрастях брати не варто.

Телець

Бракуватиме терпіння. Не створюйте напруженої атмосфери вдома. Ставтеся з розумінням до дітей та онуків, не згадуйте коханим попередні конфлікти. Більше часу проводьте у приємній атмосфері. Дивіться улюблені фільми, читайте чи слухайте книги.

Близнюки

Не стримаєтеся і наговорите зайвого. Через це посваритеся з людьми, від яких залежить ваше найближче майбутнє. Відчуєте дефіцит коштів. Не варто відкривати кредитні картки та брати товари на виплату.

Рак

Усе піде не так, як ви хотіли. Часто бурчатимете, чим занепокоїте колег і друзів. Багато чого не подобатиметься. Хвилюватиметеся за близьких та дітей. Складними виявляться понеділок і неділя.

Лев

Скрізь захочете встигнути. Тому доведеться не досипати, багато часу проводити у дорозі. Почуватиметеся емоційно виснаженими. Не беріть близько до серця те, що відбувається у житті друзів і знайомих. Метушня вимотуватиме. Пильнуйте під час грошових операцій.

Діва

Припиніть догоджати усім. Відстоюйте своє добре ім’я. Зараз не час спочивати на лаврах. Працюйте на перспективу. Нові знайомства закінчяться непорозумінням. Ці зустрічі не носитимуть романтичного характеру.

Терези

Часто закохуватиметеся. Не чекайте взаємності. Зізнавайтеся у почуттях і насолоджуйтеся стосунками, які маєте. Очікування не виправдають себе. Виникатимуть проблеми з отриманням заробленого. Частина коштів осяде в чужих кишенях. Відстоюйте свої фінансові інтереси.

Скорпіон

Насолоджуйтеся кожним днем цього тижня. Осінь наостанок буде щедрою на подарунки. Частину заробленого віддайте на благодійність. Вдалими будуть косметичні процедури, які проведете у середу і четвер. У суботу залишитеся задоволені роботою перукаря.

Стрілець

Куплений цього тижня автомобіль більше стоятиме на ремонті, ніж їздитиме. Не користуйтеся гострими предметами і зламаною технікою. Можливі глибокі поранення та ураження електрострумом.

Козоріг

Не хваліться заробітками, бо зурочите себе. Заощаджуйте зароблене. Купіть смартфони та планшети за акційною ціною. Щоденні клопоти не залишать часу на особисте. Але це на краще. У вас не буде коли розпалювати конфлікт.

Водолій

Не чекайте особливої нагоди, аби розповісти коханим, як сильно їх любите. Даруйте квіти навіть із вигаданого приводу. Вдалий період, аби придбати смартфон чи ноутбук. Його роботою будете задоволені.

Риби

Не час встановлювати нові програми на комп’ютері. Утримайтеся від експериментів з косметикою. Алергії важко буде уникнути. Знайомство в інтернеті розчарує.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...