Опубліковано: 25 Листопада, 2023. Переглядів: 493


Зеленський звернувся до Путіна

Президент України Володимир Зеленський звернувся до президента Росії Володимира Путіна з приводу російських ударів по українським містам, цивільним об’єктам і об’єктам критичної інфраструктури. Про це Зеленський сказав на прес-конференції після проведення Міжнародного саміту «Grain from Ukraine», передає УНІАН.

Президент наголосив, що «відбувається накопичування відповіді» усього світу для реагування на російські удари.

«Удари по нашій енергетиці Російською Федерацією – вони повинні знати, що за такі удари, особливо удари по атомним станціям тощо – повинні знати, що це небезпека не тільки для України, не тільки для всього світу, і що може бути відповідь і небезпека й для них. Вони повинні це розуміти», – сказав президент.

Водночас, Зеленський сказав, що такі послання мають йти не з України, а мають передаватися російському президенту Володимиру Путіну з усього світу.

«Ти розв’язуєш вогонь і війну проти усього світу. Ти б’єш по Україні, і кажеш, прикриваючись війною, влучаєш у садочки і школи. Уламки падають в Румунії, Польщі тощо. Ти б’єш по всім країнам світу. Ось про що і він повинен знати, що якщо так буде продовжуватися – буде накопичуватися відповідь усього світу», – додав Зеленський.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...