Опубліковано: 23 Листопада, 2023. Переглядів: 571


Заборонити сало, гривню замінити на срібло. В Україні відбувся “суд століття”

У Сумах відбулось засідання апеляційного суду, де розглянули позов чоловіка до суду на державну владу й силові органи.

Він вимагав заснувати на території України “нову державу”, де будуть обмежені права жінок, релігійні права та заборонено вживати в їжу свинину.

Про це йдеться у постанові Сумського апеляційного суду.

Згідно з матеріалами справи, житель Сумщини спочатку звернувся з позовними вимогами до одного із районних судів, проте там нічого не задовільнили. Тоді він оскаржив це в Сумському апеляційному суді.

Чоловік подав позов до Сумського МТЦК і СП (військкомат – ред.), Сумського національного аграрного університету, президента Володимира Зеленського, ПЦУ, УГКЦ, силових відомств і проєкту “Слідство ведуть екстрасенси”. Він вимагав від суду “заборону вчиняти певні дії, зупинення і визнання недійсним нормативно-правового акта, зобов’язання вчинити певні дії, захист честі, гідності, ділової репутації”.

В матеріалах суду є позов чоловіка, який складається із 29 пунктів. Зокрема, він вимагає:

Заснувати на території України державу під назвою “Священна Русь”.

Обмежити права жінок: забороняти жінці після пологів і під час місячних жити поруч із рідними, слово “батьки” замінити в українській мові та законодавстві на “родителі”, карати жінок, у яких є статеве життя без шлюбу та якщо вони зрадили свого чоловіка. Він також пропонував “запровадити обов’язковість укладення шлюбу між чоловіком і жінкою, які мали статеві відносини до весілля без права розірвання шлюбу до самої смерті” та заборонити аборти.

Зобов`язати всіх посадових осіб Сумського національного аграрного університету дотримуватися Уставів Бога під час здійснення службових обов’язків та протягом свого життя”.

Заборонити “нащадкам роду Ноя” (євреям та арабам – ред.) купувати землю в Україні, бо на думку позивача, “спрацює прокляття”. Та загалом – скасувати закон про ринок землі.

Заборонити всі релігійні організації. Також житель Сумщини вимагав заборонити вживання “свинячого м’яса та свинячого сала”.

Об’єднати церкву та державу і жити за “законами Мойсея”.

Впровадити сонячно-місячний календар із відповідними назвами місяців, який відповідав би принципам функціонування та підрахунку давньоєврейському (Ієрусалимському) календарю”.

Він також вимагав від усіх священників, які молилися “Отче наш” українською мовою, відправляти на відбудову України. А від проєкту “Слідство ведуть екстрасенси” – розслідувати причини аварії на Чорнобильській АЕС.

Замінити гривні на гроші зі срібла.

Сумський апеляційний суд розглянув скаргу чоловіка та залишив її без задоволення.

“Колегія суддів вважає, що доводи апеляційної скарги не знайшли свого підтвердження в суді апеляційної інстанції, ухвала суду першої інстанції про повернення позовної заяви постановлена з додержанням вимог процесуального права, у зв’язку з чим апеляційна скарга задоволенню не підлягає”, – йдеться в матеріалах суду.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...