Опубліковано: 5 Листопада, 2023. Переглядів: 491


Гороссоп на 6 – 12 листопада

Тиждень з 6 по 12 листопада – період високої працездатності та ефективності. Не витрачайте час на те, щоб справити враження на когось. Вас люблять таким, яким ви є. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Постійно переключатиметеся з однієї справи на іншу, тому переслідуватиме відчуття, що нічого не довели до кінця, – говорить астрологиня. – Насправді все вдаватиметься з першого разу. Відчуєте себе переможцями.

На кожному кроці щаститиме Тельцям, Терезам і Водоліям. Цей тиждень обіцяє нереальні заробітки. Радійте успіхам коханих. Допоможіть їм відновитися та з новими силами взятися за справи, які раніше важко було зрушити з місця. Пийте більше води. Це покращить роботу внутрішніх органів та стан шкіри”.

Овен

Вдалий час, аби підвищити рівень англійської та удосконалити професійні навички. Довіряти новим знайомим подробиці інтимного життя не варто. Цю інформацію незабаром використають проти вас.

Телець

Не вирушайте далеко від дому. Цінуйте особистий простір друзів та родичів. Не випитуйте у них те, чого розповідати не хочуть. Це період самозаглиблення. Читайте книги, ведіть щоденник. Заплануйте візит до психолога.

Близнюки

Непокоять тривожні сни. Прокидатиметеся втомленими. Дасться взнаки втома попереднього тижня. Не складеться діалог із сусідами. Від декого доведеться відгородитися високим парканом.

Рак

Не віддавайте людям у користування свої автомобілі та квартири. Їхнє недбале ставлення до ваших речей надовго підірве у вас довіру до друзів та знайомих. Розриватися між публічною діяльністю та особистим життям не слід. Визначте, що для вас найважливіше.

Лев

Вдалий час для ремонту авто, придбання смартфонів та ноутбуків. Ремонт у домі заплануйте на суботу. Приберіть на балконі та дачі. Перевірте справність котла та обігрівачів перед початком опалювального сезону.

Діва

Коли здійснюєте покупки, зважайте на їхню якість та функціональність. Відкладіть придбання престижних речей. Переплата за фірмовий знак чи марку не виправдає себе. Зателефонуйте літнім родичам. Підтримайте і дозвольте їм виговоритися.

Терези

Не обговорюйте з партнерами плани на майбутнє. Усе піде шкереберть. Свої ідеї тримайте при собі. Для серйозних розмов не настала ще слушна година.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не шукайте пригод на свою голову. Зараз не варто щось кардинально змінювати у житті. Цей тиждень не годиться для купівлі авто, переїзду у нове помешкання. Вдалими будуть знайомства. Скористайтеся шансом знайти нових друзів. Серед них буде людина, до якої відчуєте особливу симпатію.

Стрілець

З’являтися болі у різних частинах тіла. Не накручуйте себе. Причина — у нервовому виснаженні. Час взяти відпустку і добре відпочити.

Козоріг

Грошей вдосталь, але з покупкою авто зачекайте. Кохані з головою зануряться у роботу. Не засиджуйтеся вдома. У приємному товаристві знайдете підтримку та розраду.

Водолій

Гроші підуть до ваших рук. Не соромтеся демонструвати світу свої уміння. У ваших руках навіть найнудніша робота перетворюватиметься на цікаву і важливу. Змінюйте світ на краще, удосконалюйте власні таланти, насолоджуйтеся результататими своєї праці.

Риби

Вдалий час, аби запускати нові бізнес-ідеї у життя. Хтось придумає здавати в оренду генератори, комусь спаде на думку відкрити фірму з облаштування сонячних батарей.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...