Опубліковано: 29 Жовтня, 2023. Переглядів: 515


Гороскоп на 30 жовтня – 5 листопада

Тиждень з 30 жовтня по 5 листопада принесе цікаві пропозиції та неймовірні новини. Прислухайтеся і приглядайтеся до всього навколо. Випадковостей у ці дні годі чекати. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Женіть від себе сумний настрій, – говорить астрологиня. – Коридор затемнень позаду, тож можна розслабитися і трохи відпочити.

Дозвольте собі помріяти, але живіть тут і зараз. Найкращі події відбуватимуться у сімейному колі, тому частіше збирайтеся з рідними за обіднім столом. Найуспішнішими себе відчують Тельці і Леви, Скорпіони, Терези й Водолії. У вас відкриється друге дихання. Вдасться розбагатіти і придбати власне житло. Нова продумана дієта стане особливо корисною для організму. Добре пройдуть консультації у лікаря чи психолога. Вдасться побороти фобії та шкідливі звички”.

Овен

Можна стартувати із новим бізнесом. Він швидко окупиться. Легко закохуватиметеся, бачитимете у людях найкраще. Не варто приймати рішення про одруження. Вдалий час для зубного протезування.

Телець

Це час всепрощення і самозаглиблення. Відчуєте особливий зв’язок із місцем, де народилися чи провели дитячі роки. Тягнутиме до батьківського дому. Саме від найрідніших почуєте кілька мудрих і надзвичайно цінних порад. Не затягуйте з реалізацією своїх задумів.

Близнюки

Перша половина тижня змусить замислитися над планами на майбутнє. Вас часто ставитимуть перед вибором. Не всі знайдуть у собі сміливість прийняти негайне рішення.

Рак

Не варто довіряти новим знайомим. Вони користуватимуться будь-якою можливістю заробити на вашій довірливості. Уважно слідкуйте за гаманцем і телефоном. Не варто цього дня щось виставляти на продаж чи купувати в соцмережах.

Лев

Навчіться слухати інших, тоді й самі будете почутими. Дійте, як підказує розум і совість. Збільшити кількість доходів буде важко. Не варто змінювати роботу.

Діва

Подумайте кілька разів, перш ніж позичити комусь гроші. Повернути їх навряд чи вдасться, ще й з друзями стосунки зіпсуєте. Кохані ображатимуться через вашу забудькуватість. Діти цим тільки користуватимуться. Записуйте, що і кому пообіцяли.

Терези

Показати себе з найкращого боку буде складно тим, хто любить довго спати. Вставайте раніше і одразу беріться за справи, тоді тиждень пройде плідно і цікаво.

Скорпіон

Вдалий період для купівлі будматеріалів і шпалер, зміни інтер’єру вдома. Можна будувати дачу чи гараж, створювати меблі власноруч. Вирушайте до косметолога й у перукарню. Результат порадує.

Стрілець

Сміливо беріть на себе роль посередника. Ви легко миритимете друзів, сестер, невісток і свекрух. Погода вдома теж залежить від вас. У четвер самотні зустрінуть свою пару. Стосунки можуть закінчитися шлюбом.

Козоріг

Кохані захочуть свободи. Спробуйте менше їх контролювати. Відмовтеся від ковбас та фастфуду. Не заїдайте розчарування та стрес солодощами. Швидко набиратиметься зайва вага.

Водолій

Не засиджуйтеся в інтернеті, коли навколо стільки цікавого. Зустріньтеся з друзями та колишніми однокласниками. Долучіться до благодійних ярмарок, на яких збирають кошти для військових. Усе добро повертатиметься до вас сторицею.

Риби

Перенесені грип чи ковід дадуть ускладнення на легені та серце. Не ігноруйте біль у грудях. Більше гуляйте, не вживайте каву та алкоголь.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...