Опубліковано: 29 Жовтня, 2023. Переглядів: 897


Вітер знову посилиться: тривожний прогноз на понеділок

В Україні пануватиме завтра тепла погода.

Упродовж дня температура повітря досягне +15…20°С, а у південній частині буде +20…24°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

“Понеділок опиниться під впливом східного антициклону, тому в усіх областях 30 жовтня очікується суха погода, без опадів. Зараз особливо цікавить багатьох вітер. Ще б пак!

Після суботнього штормового. 30 жовтня знову передбачається посилення вітру, проте такої потужності, як вчора – навряд. Пориви можуть місцями досягати 15-20 метрів за секунду. Напрямок – південно-західний. Будьте обережними все одно”, – написала вона.

У Києві понеділок обіцяє також теплу погоду, вдень до +18°С. Дощу не буде, а ось вітер знову посилиться.

“Південно-західні його пориви місцями становитимуть хоча й легші, проте штормові 15-18 метрів за секунду. Не хвилюйтеся, але свій дорогоцінний автомобіль все ж паркуйте з розумом. Осінні погодні процеси іноді не сприятливі для людського комфорту, проте будь-яка зміна, зокрема і сезонна, супроводжується бурхливими процесами. Тому не дивуємося осені, яка щороку приходить із дощами, похолоданням та сильним вітром. Така її законна природа”, – додала Діденко.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...