Опубліковано: 28 Жовтня, 2023. Переглядів: 987


На Закарпатті сталася смертельна ДТП (+ФОТО)

На Закарпатті 28 жовтня у селищі Вилок Берегівського району сталася смертельна ДТП. Водій автомобіля “Renault” здійснив наїзд на велосипедиста та втік з місця аварії. Від отриманих травм 75-річний чоловік загинув на місці події.

Про це повідомили на сайті Нацполіції в Закарпатській області.

За інформацією відомства, близько 07:40 до поліції надійшло повідомлення від медиків про виявлення тіла чоловіка на узбіччі дороги. Карету швидкої допомоги викликали перехожі.

“Аварія сталася близько 5:30 ранку. Тоді водій на невстановленому транспортному засобі рухався з села Тисобикень в напрямку селища Вилок Берегівського району. Там він допустив зіткнення з велосипедистом, 75-річним жителем Тисобикень, який рухався в попутному напрямку. Після зіткнення водій залишив місце події та поїхав в невідомому напрямку”, — йдеться у повідомленні.

З’ясувалося, що причетним до аварії є 49-річний житель села Нове Давидково, який керував вантажним автомобілем “Renault Master”. Поліцейські затримали його та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Транспортні засоби помістили на арештмайданчик.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 та ч. 3 ст. 135 КК України. Слідство у справі триває.

Внаслідок ДТП на Закарпатті загинув велосипедист: поліцейські затримали водія, який спричинив смертельну аварію


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...