Опубліковано: 28 Жовтня, 2023. Переглядів: 495


Негода в Україні вбила двох людей і лишила без світла ще понад 300 тисяч (+ФОТО)

Через несприятливі погодні умови на ранок суботи без світла залишалися понад 306 тис. споживачів.

У Києві через потужну негоду загинуло двоє чоловіків.

Загалом було знеструмлено 1045 населених пунктів у 14 регіонах.

Про це повідомило 28 жовтня Міністерство енергетики, передає Gazeta.ua.

“Постраждали споживачі у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях. Більшість знеструмлених споживачів у Хмельницькій області – 400 населених пунктів. Також на території області вимикалися лінія міждержавного з’єднання з Угорщиною 750 кВ і ПЛ 750 кВ. Тривають відновлювальні роботи”, – сказано в повідомленні.

Загинуло двоє чоловіків внаслідок падіння дерев в Подільському та Шевченківському районах Києва, заявили у МВС.

У Шевченківському районі на людину впало дерево. Від отриманих травм чоловік помер. Також через падіння гілок жінка отримала травму хребта. Вона зараз у лікарні.

На просп. Берестейському на автівку впало дерево. Людина, яка перебувала у транспортному засобі, від госпіталізації відмовилась.

“Через наслідки негоди зі шквальним вітром у столиці вже двоє загиблих – чоловіки віком 65 і 35 років. Сім мешканців Києва отримали травми й переломи. Пʼятьох медики госпіталізували в лікарні столиці. Двом надали допомогу на місці”, – прокоментував ситуацію мер столиці Віталій Кличко.

ДТЕК повідомив, що його оператори системи розподілу електроенергії в Києві, Київській та Донецькій областях через негоду з ночі переведені в посилений режим.

У Київській області внаслідок негоди сталися аварійні вимкнення електропостачання. Без світла залишаються майже 89 тис. родин, найбільше вимкнень в Обухівському, Фастівському та Бучанському районах.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...