Опубліковано: 26 Жовтня, 2023. Переглядів: 6560


На заході України жорстоко вбили, спалили та закопали у лісі двох неповнолітніх (ФОТО)

Трьом жителям Львівської області винесли вирок за жорстоке вбивство пари підлітків із Золочева. Вбивцям призначили ув’язнення на різні терміни (10, 13 та 15 років), а двох з них також визнали винними у збуті психотропних речовин. Резонансне вбивство було скоєне 2020 року. Тоді після вбивства тіла 17-річного хлопця та його 15-річної дівчини спалили та закопали у лісі.

Про деталі резонансної справи повідомив zaxid.net.

15-річна Анастасія Гетьман та 17-річний Юрій Дацків із Золочева зникли у березні 2020 року. Їх оголошували у розшук, а згодом поліція встановила, що підлітки були жорстоко вбиті. Підозрюваними були двоє наркоторговців, які після вбивства спалили їх тіла та закопали у лісі.

 

 

Слідство встановило, що у 2020 році на Золочівщині обвинувачені до смерті побили битою неповнолітніх хлопця та його дівчину. Обвинувачені у вбивстві займалися збутом канабісу через Telegram-канали, роблячи закладки. До цього вони неодноразово залучали 17-річного Юрія Дацківа.

Як йдеться у матеріалі видання, між Юрієм Дацківим та наркоторговцями трапився конфлікт, нібито через те, що 17-річний хлопець привласнив собі наркотики. За це фігуранти вирішили «розібратися» з ним та запропонували зустрітися.

Однак хлопець прийшов на зустріч не сам, а зі своєю дівчиною, що і змінило план розправи.

Львівська обласна прокуратура сьогодні  повідомилащо за вбивство підлітків, яке трапилось у 2020 році, засудили двох мешканців Золочівщини віком 23 та 22 роки, а також 20-річного львів’янина.

Їх визнали винними в умисному вбивстві. Також мешканців Золочівщини засудили за збут психотропних речовин (ч. 2 ст. 306, ч. 2 ст. 307 КК України), одному із них інкриміновано втягнення неповнолітнього у протиправну діяльність (ч. 1 ст. 304 КК України). Їм призначено покарання у виді 15 та 13 років позбавлення волі з конфіскацією майна та 10 років позбавлення волі відповідно.

До набрання вироком законної сили затримані знаходитимуться під вартою.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...